x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αποκάλυψη Δ. Γάκη: Αγοράζουμε «επικαιροποιημένα» εμβόλια για στελέχη που δεν υπάρχουν πλέον!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Tι αναφέρει ο Δημήτρης Γάκης για τα εμβόλια που αγοράζει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τα «επικαιροποιημένα» εμβόλια που αγοράζει η κυβέρνηση είναι για στελέχη που δεν υπάρχουν πλέον!

Η αποκάλυψη του Δ.Γάκη δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς είναι άγνωστο το γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να αγοράσει τα συγκεκριμένα σκευάσματα, όταν επί της ουσίας είναι πλέον άχρηστα.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη
«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

 

Ανακοίνωσαν χθες οι «προ-αμνηστευμένοι» Γ.Γ Υπουργείου Υγείας και η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών ότι παραγγέλθηκαν και φτάνουν 1.000.000 επαναληπτικές δόσεις «επικαιροποιημένων» εμβολίων έναντι του ιστορικού στελέχους Wuhan και του BA1 της Όμικρον (50-50%).

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ…

Αγοράζουμε δηλαδή «επικαιροποιημένα» εμβόλια για παρωχημένα στελέχη ( το δεύτερο του προηγούμενου χειμώνα)

Γιατί;

 

Γιατί δεν περιμένουμε το ΗΜΙΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ εμβόλιο Wuhan + ΒΑ4/5 που εγκρίθηκε ήδη από τον ΕΜΑ ; Με την περίφημη μελέτη των «οκτώ ποντικών βαρβάτων»; Θα πέφταμε κατά 50% μέσα…

ΤΟ ΣΩΣΤΟ βέβαια είναι να πάρουμε το πλήρως επικαιροποιημένο εμβόλιο έναντι της τρέχουσας επικυριαρχούσας μετάλλαξης ΒΑ.4/5 που οι «βαρβάτοι ποντικοί» μας «απέδειξαν» ότι είναι 6,5 φορές πιο δραστικό, αποφεύγοντας την ιστορική ακίδα (τι παράφορος έρωτας αυτός με την αρχική ακίδα σε Αμερική , Αγγλία και Ευρώπη;)

Δειτε, λοιπόν , πόσο μεγάλη είναι η διαφορά του γονιδιώματος του αρχικού στελέχους της Όμικρον ΒΑ1 και του τρέχοντος στελέχους ΒΑ4/5 . Όσοι νοσήσατε και με Όμικρον , στην αρχή της, και καλοκαιριάτικα με το τρέχον στέλεχος, και απορείτε, δειτε την εικόνα 1 και θα καταλάβετε το γιατί.

Ξαναπαραθέτω και το γράφημα της μελέτης των 8 «βαρβάτων» ποντικών ( μπλέ μονο εμβόλιο ΒΑ1, πορτοκαλί μόνο εμβόλιο BA.4/5, μωβ το Wu + BA.1 ) Με βάση αυτό εγκρίθηκε χθες και από τον ΕΜΑ το εμβόλιο κατά Wu + BA.4/5 παρά την απιυσία κλινικών μελετών. Υπ´ όψιν ότι η κλίμακα είναι λογαριθμική, δηλ κάθε γραμμή, στην κάθετο , διαφέρει από την προηγούμενη 10 φορές και όχι μία».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software