x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Έσπρωχναν το ασθενοφόρο που μετέβη σε τροχαίο με τραυματία για… να ξεκινήσει!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Aπίστευτο κι όμως… πραγματικό (δυστυχώς). Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο, μετά από τροχαίο στην οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας στον Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς το ασθενοφόρο που κλήθηκε να παραλάβει τραυματία του τροχαίου δεν… έπαιρνε μπρος!

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον νεαρό δικυκλιστή που τραυματίστηκε, μετά τη σύγκρουση του δικύκλου του με Ι.Χ.

Ωστόσο το ασθενοφόρο στη συνέχεια δεν έπαιρνε μπροστά, με αποτέλεσμα οι διασώστες να μην κρύβουν τη δυσφορία τους. Μπροστά στην κατάσταση αυτή, αστυνομικοί και πολίτες, άρχισαν να… σπρώχνουν το ασθενοφόρο, μέχρι που αυτό πήρε μπροστά, για να συνεχιστεί η διακομιδή του νεαρού τραυματία στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συζητήθηκε μεταξύ των πολιτών που βρέθηκαν στο σημείο, που δικαίως απορούσαν με την κατάσταση των οχημάτων του ΕΚΑΒ. Μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών, «τα έβαλαν» ανοικτά με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη και ντροπιαστική κατάσταση.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software