x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ Πέτσας για όσους έχουν φυσικό αέριο: “Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, ΠΕΘΑΙΝΕΙ”

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ έχει κυριαρχήσει για τα καλά στο Μαξίμου.
Δεν έχουν τέλος οι προκλητικότατες δηλώσεις από Υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκης σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κρίση και την κριτική γύρω από τα οικονομικά μέτρα της ΔΕΘ.

Την παράσταση έκλεψε σήμερα η σοκαριστική δήλωση από τον αν. Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος απευθυνόμενος με ιδιαίτερα ΚΥΝΙΚΟ τρόπο σε όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αλλάξουν τη θέρμανσή τους από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο δήλωσε:

“Το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει”.

Τι μας λέει εδώ ο κ. Πέτσας;;; Κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και τις επιχειρήσεις που έχουν ως κύρια πηγή θέρμανσης το φυσικό αέριο, τη στιγμή που η ενεργειακή κρίση προκλήθηκε από τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ πολιτικές “ηγετίσκων” όπως και του Μητσοτάκη!!!

 

Ακολούθησαν οι αντιδράσεις από το τηλεοπτικό στούντιο, με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραμέρο, να του απαντάει:

“Οι πολίτες θα πεθάνουν κύριε Πέτσα. Τι προσαρμογή, θα πεθάνουμε από το κρύο; Είναι λίγο κυνικό αυτό που λέτε” και τον κ. Πέτσα απτόητο να του λέει:

«Η πορεία όλων μας, εξαρτάται από την προσαρμoγή μας σε δύσκολες συνθήκες. Όταν πέφτουν βόμβες στην γειτονιά μας πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αν υπάρχει φθηνότερο καύσιμο, να μεταφερθούμε σε αυτό. Δεν υπάρχει εγκλωβισμός κάποιου. Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθεί κάπου; Εμείς είμαστε εδώ να το επιδοτήσουμε».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software