x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Πλεύρης: «Το τεστ τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ»! Τότε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ εκατομμύρια πολίτες να δίνουν 30 και 40 ευρώ τον μήνα την ώρα που το κόστος ζωής έχει εκτοξευτεί!

Στο άνοιγμα των σχολείων και στα πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν για την πανδημία του κορονοϊού, αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο OPEN.

«Η επιτροπή έρχεται και εισηγείται η κυβέρνηση αποφασίζει βέβαια. Εγώ να ξέρετε είμαι ένας υπουργός που δεν κρύβομαι πίσω από τις εισηγήσεις των ειδικών. Οι ειδικοί είναι για να εισηγούνται οι αποφάσεις που λαμβάνονται έχουν τη σφραγίδα βάσει των εισηγήσεων της πολιτικής απόφασης. Η βούληση η δική μας είναι να πάμε σε όσο το δυνατόν πιο κανονική λειτουργία των σχολείων. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε μαζέψει τι γίνεται στις άλλες χώρες. Ως Ελλάδα έχουμε ένα πλεονέκτημα όπως καταλαβαίνεται. Ανοίγουμε αργότερα από άλλες χώρες της ΕΕ και βλέπουμε ότι κατά βάση, η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών ανοίγουν χωρίς μέτρα ή με μέτρα συστάσεων. Η βούλησή μας είναι να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση αλλά θα ακούσουμε και τις εισηγήσεις των ειδικών».

Για τις προτάσεις να γίνει ένα τεστ στα παιδιά πριν επιστρέψουν στις αίθουσες, ο υπουργός Υγείας με προκλητικότατο ύφος τόνισε ότι δεν έχει κάποιο νόημα στην παρούσα φάση.

 

«Να σας πω κάτι. Και αυτό θα είναι αντικείμενο συζήτησης. Το τεστ αυτή τη στιγμή και ειλικρινά (μιλώντας) δεν έχει το νόημα που είχε στην πρώτη φάση που η διασπορά είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έπρεπε να υπάρχει μία συνεχής επιτήρηση. Τώρα να σας θυμίσω ότι όλο το καλοκαίρι το περάσαμε χωρίς κανένα τεστ παρά μόνο τεστ γινόταν σε όσους ήταν ανεμβολίαστοι».

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ) ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1 ΚΑΙ 2 ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ;;;;

Σε άλλο σημείο ο Πλεύρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επέμεινε ότι οι χιλιάδες υγειονομικοί σε αναστολή που ο ίδιος μαζί με τον Μητσοτάκη πέταξαν στον δρόμο θα παραμείνουν εκτός ΕΣΥ μέχρι τουλάχιστον και το τέλος του έτους.

Δείτε την αναφορά στα σχολεία και ιδίως στα τεστ από το 1ο λεπτό του αποσπάσματος και για τους υγειονομικούς σε αναστολή στο 4ο:

https://www.youtube.com/watch?v=egPz3HtF3vE&feature=emb_title

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software