x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ξεκίνησαν προκαταρκτικές, καθοδηγητικές υποθέσεις στη Ρουμανία

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ξεκίνησαν προκαταρκτικές, καθοδηγητικές υποθέσεις στη Ρουμανία:

Τα θύματα από της ένεσης COVID υπέβαλαν μήνυση στο δικαστήριο κατά των γιατρών που συνέστησαν τον εμβολιασμό, κατά του εμβολιαστικού κέντρου και κατά των υγειονομικών αρχών.

Έχει ξεκινήσει στη Ρουμανία, η πρώτη, αλλά αναμενόμενα όχι η τελευταία δικαστική υπόθεση, κατά την οποία υποβλήθηκε ποινική μήνυση λόγω εξαναγκασμού ψευδών εμβολιαστικών ενέσεων δηλητηρίου COVID και της βλάβης που προκάλεσε στην υγεία το εμβόλιο Covid. Ξεκίνησαν οι δικαστικές διαδικασίες κατά των γιατρών που συνέστησαν τους εμβολιασμούς, αλλά σιώπησαν για τις παρενέργειές τους.

Ένας μεγαλοδικηγόρος από το Βουκουρέστι, ο Δρ. Gheorghe Piperea, αποκάλυψε την Παρασκευή ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά του Ρουμανικού κράτους, των κέντρων εμβολιασμού και των γιατρών και των νοσοκόμων που κάνουν ενέσεις σε άτομα στα κέντρα εμβολιασμού που σχετίζονται με συγκεκριμένες περιπτώσεις.

 

Επειδή τα κέντρα εμβολιασμού ανεξαιρέτως λειτουργούσαν παράνομα, καθώς αυτή η μέθοδος θεωρήθηκε έγκλημα τόσο νομικά όσο και δεοντολογικά, καθώς σε αυτά τα κέντρα εμβολιασμού έκαναν ένεση σε άτομα σύμφωνα με το παγκοσμιοποιητικό πρωτόκολλο.

Με βάση τον ιατρικό όρκο και την επαγγελματική τους ευθύνη, οι γιατροί που χορηγούν εμβόλια μπορούν και ΠΡΕΠΕΙ να προσαχθούν στο δικαστήριο με εσκεμμένη επαγγελματική αμέλεια, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων, ακόμη και με μια σειρά από διαβαθμισμένες δολοφονίες.

Κανείς, ούτε ένας γιατρός ή νοσοκόμα που εργάζεται σε κέντρα εμβολιασμού, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ενήργησαν με υψηλότερες εντολές, γιατί αυτό δεν συνάδει με ιατρικό όρκο, ούτε με ανάληψη ευθύνης για τα καθήκοντα που εκτελούνται στον τομέα της υγείας.

Με βάση τους διεθνώς έγκυρους νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κανένας, ούτε ένα άτομο, δεν μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία με ένα άγνωστο, πειραματικό φάρμακο του οποίου τα συστατικά, οι επιδράσεις και οι παρενέργειες δεν έχουν ενημερωθεί επαρκώς.

 

Ωστόσο, δεν έλαβαν επαρκείς πληροφορίες σχετικά με αυτό πουθενά, επειδή οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, δεν αποκάλυψαν αυτές τις παρενέργειες μέχρι τις αρχές του 2022 και αυτές υπό δικαστική πίεση.

Όπως και στην περίπτωση των στρατοπέδων θανάτου της Νυρεμβέργης, στην περίπτωση των κέντρων εμβολιασμού για τον COVID, δεν μπορεί να γίνει δεκτό ούτε νομικά ούτε ιατρικά ηθικά ότι η ιατρική παρέμβαση, η χορήγηση του πειραματικού ορού, πραγματοποιήθηκε με τις οδηγίες οποιουδήποτε ιατρικού προσωπικού, γιατί ο όρκος του ιατρού ουσιαστικά ακυρώνει αυτή τη δικαιολογία.

Εξαιτίας της σύστασης των εμβoλιων κατά του COVID, και λόγω της διαφήμισής του, όλοι μπορούν να καταγγελθούν, ο πολιτικός που εμπλέκεται στην προπαγάνδα του εμβολίου για τον COVID, δημόσιο πρόσωπο, γιατρός, διασημότητα, πηγή μέσων ενημέρωσης.

Ο δικηγόρος Πιπερέα είπε για τις συγκεκριμένες υποθέσεις τα εξής:

 

«Έχουμε δύο υποθέσεις ιατρικής αμέλειας και ευθύνης κατασκευαστή εμβολίων που εκκρεμούν.

Έκανα μήνυση τόσο στο κέντρο εμβολιασμού όσο και στους γιατρούς που συνέστησαν τον εμβολιασμό (η καταγγελία περιλαμβάνει επίσης τη σκόπιμη απόκρυψη αντενδείξεων στις πληροφορίες του ασθενούς ή πιθανές παρενέργειες από την επαφή με άλλα φάρμακα) και μήνυσα επίσης τον κατασκευαστή του εμβολίου.

Η πρώτη περίπτωση: νομική εκπροσώπηση θύματος ακρωτηριασμού ποδιού λόγω θρόμβωσης. Αυτός ο άνθρωπος ήταν υγιής και αγαπούσε το σκι. Δεν θα μπορεί να ξαναπαίξει αυτό το άθλημα. Το πόδι του ακρωτηριάστηκε εξαιτίας του εμβολιασμού.

Η δεύτερη δικαστική μας υπόθεση εμβολίων: παράλυση μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου. Η γυναίκα έχει μια δουλειά όπου πρέπει να παρουσιάσει μια ευχάριστη εμφάνιση. Δεν το κατέχει πια. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αρνηθεί ότι κάτι τέτοιο ζητείται και στη Ρουμανία. Είμαστε μια σκληρή κοινωνία, όπου τα χρήματα κερδίζονται στις πλάτες των «μικρών ανθρώπων», που μπορούν πολύ εύκολα να αντικατασταθούν από άλλους, νεότερους εργαζόμενους, αν δεν ταιριάζουν στον εργοδότη.

 

Ζήτησα οικονομική αποζημίωση για τη φαρμακευτική αγωγή -οι παρενέργειες του «δωρεάν» εμβολίου είναι εξαιρετικά ακριβές και απαιτούν ισόβια θεραπεία- και για την απώλεια της δουλειάς μου.

Ζητήσαμε και ηθική αποζημίωση: ένα εκατομμύριο ευρώ ο καθένας.

Τα τέλη αποδοχής είναι ελάχιστα. Δεν υπάρχει τέλος χαρτοσήμου. Οι διαδικασίες μπορεί να διαρκέσουν 3-4 χρόνια.

Θα έρθει η μέρα που οι influencers, οι τεχνοκράτες, τα μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα θα πληρώσουν, τουλάχιστον ηθικά, για το ναζιστικό κακό που έκαναν στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, για την «ασφάλειά μας».

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καταγγελίες αυτές που δημιουργούν προηγούμενο και η δικαστική υπόθεση να πυροδοτήσουν μια τεράστια χιονοστιβάδα στη Ρουμανία.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software