x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΛΑΤΕ!!! Δείχνουν ποιά είναι τα τρία… μυστικά περάσματα από την Τουρκία στην Ελλάδα – ΦΩΤΟ ΣΟΚ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Άραγε είναι μόνο αυτά;;; Θα πάνε οι αρχές να λύσουν το πρόβλημα;;; Ή μέσω του ρεπορτάζ ενημερώθηκαν ακόμα περισσότεροι αλλοδαποί από που να έρθουν στην Ελλάδα;;;

Τα μυστικά περάσματα των Τούρκων διακινητών στον Έβρο και ποιο σχέδιο ακολουθούν για να προωθούν παρανόμως αλλοδαπούς στην Ελλάδα έδειξαν στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα περάσματα είναι τρία και συγκεκριμένα:

 

Το πρώτο σημείο βρίσκεται ανάμεσα σε Μάνδρα και Σουφλί και είναι αυτό από το οποίο κυρίως περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα, επειδή στο συγκεκριμένο σημείο ο ποταμός «αγγίζει» την εθνική οδό. Εκεί οι λαθραίοι μετανάστες, πριν καν μπουν στην Ελλάδα, έχουν πάρει μήνυμα από τους διακινητές για το από ποιο ακριβώς σημείο της Εθνικής και τι ώρα θα τους παραλάβουν. Κρύβονται πέριξ του δρόμου κι όταν έρθει το αυτοκίνητο να τους παραλάβει, επιβιβάζονται.

Με βάση το ρεπορτάζ, ενώ μέχρι πρότινος οι διακινητές χρησιμοποιούσαν παλιά αυτοκίνητα, με βουλγαρικές συνήθως πινακίδες, πλέον, τους παραλαμβάνουν με σύγχρονα οχήματα τύπου «Jeep», πολλές φορές κλεμμένα από την Θεσσαλονίκη – με ελληνικές, αγγλικές ή γερμανικές πινακίδες.

Το δεύτερο πέρασμα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Έβρου, στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμότειχου.

Το τρίτο πέρασμα βρίσκεται στα νότια, στο Τυχερό και τις Φέρες.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software