x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΒΟΜΒΑ» στελέχους φαρμακοβιομηχανίας: ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου Moderna

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Είναι απελπισμένοι να εμβολιάσουν κάθε άτομο στον πλανήτη γιατί δεν θέλουν να ξέρετε τι συμβαίνει», είπε.
Υπήρχαν «τρομερά ελαττώματα» στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της Moderna για τον COVID-19 — και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το γνώριζε, είπε η Alexandra (Sasha) Latypova στον Robert F. Kennedy, Jr.σε μία δήλωση που φυσικά αποσιωπάται στην Ελλάδα.

Υπήρχαν «τρομερά ελαττώματα» στις κλινικές δοκιμές εμβολίου της Moderna για τον COVID-19 — και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) το γνώριζε, σύμφωνα με την Alexandra Latypova, πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής βιομηχανίας που εξέτασε σχεδόν 700 σελίδες εγγράφων που υπέβαλε η Moderna στον FDA ως μέρος της διαδικασίας αίτησής του.

Η Latypova, η οποία έχει 25 χρόνια εμπειρίας στην φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη, ξεκίνησε μια σειρά επιτυχημένων εταιρειών — κυρίως επικεντρωμένες στην δημιουργία και την αναθεώρηση κλινικών δοκιμών.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του « RFK Jr. The Defender Podcast », είπε στον Κένεντι τι έμαθε αφού εξέτασε τα έγγραφα της Moderna, τα οποία ελήφθησαν μέσω ενός αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας.

 

Η Latypova είπε στον Kennedy ότι από τις σχεδόν 700 σελίδες, περίπου 400 σελίδες είναι άσχετες μελέτες που η Moderna επανέλαβε πολλές φορές.

Η Moderna, εμβόλια της οποία μοιράστηκαν παντού στην Ελλάδα, υπέβαλε επίσης τρεις εκδόσεις μιας ενότητας, είπε, η ειδικός, η οποία περιείχε μόνο αφηγηματικές περιλήψεις των μελετών της Moderna, αλλά όχι πραγματικά αποτελέσματα μελέτης.

«Έτσι, μας λείπει ακόμη ένας μεγάλος αριθμός αποτελεσμάτων, όπως πλήρεις εκθέσεις που υποστηρίζουν τα αφηγήματα για τα εμβόλια», είπε η Latypova στον Kennedy.

Ο FDA «προφανώς δεν είχε αντίρρηση» σε τίποτα από αυτά που είπε η Moderna. Αυτό, για εμένα, είναι απόδειξη συμπαιγνίας με τον κατασκευαστή.”, τόνισε.

 

Η Latypova συζήτησε επίσης το χρονοδιάγραμμα κλινικών δοκιμών της Moderna. Η Moderna και η FDA είχαν μια προ-IND συνάντηση στις 19 Φεβρουαρίου 2020 και η εφαρμογή IND άνοιξε επίσημα την επόμενη μέρα. Η παγκόσμια πανδημία κηρύχθηκε στις 11 Μαρτίου 2020.

«Αυτοί οι οραματιστές θα μπορούσαν να προβλέψουν το μέλλον, μιας και είχαν τέτοια βεβαιότητα και άνοιξαν μια κλινική δοκιμή για το εμβόλιο, για το οποίο ανακοινώθηκε πανδημία ένα μήνα αργότερα», είπε η Latypova.

Η Latypova είπε επίσης στον Kennedy ότι η Moderna δεν διεξήγαγε μελέτες για να καθορίσει εάν το εμβόλιο mRNA της επηρέασε την ανδρική γονιμότητα.

«Δεν έχουμε ιδέα τι κάνει [το εμβόλιο] στους νεαρούς άνδρες που θέλουν να κάνουν παιδιά στο μέλλον», είπε.

 

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν επίσης ότι οι δοκιμές της Moderna μελέτησαν τον μηχανισμό χορήγησης του εμβολίου, αλλά όχι το ωφέλιμο φορτίο του, που σε αυτή την περίπτωση είναι η πρωτεΐνη ακίδας

Στο τέλος, η Latypova είπε: «Είναι απελπισμένοι να εμβολιάσουν κάθε άτομο στον πλανήτη γιατί δεν θέλουν να ξέρετε τι συμβαίνει».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software