x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τραγουδιστής πέθανε από παρενέργεια του εμβολίου AstraZeneca – Υπέστη «καταστροφική εγκεφαλική βλάβη»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

 

Ο 48χρονος που αποκαλούσε τον εαυτό του Zion άρχισε να υποφέρει από ημικρανίες οκτώ ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.

Πέθανε λίγες ημέρες αργότερα στο Royal Victoria Infirmary (RVI) στο Newcastle, στις 19 του περασμένου Μαΐου.

Νοσηλευτής που κλήθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι του τραγουδιστή στο Άλστον της Κούμπρια, στις 15 Μαΐου 2021, έδωσε κατάθεση στην έρευνα και είπε ότι ο τραγουδιστής ήταν «σε εγρήγορση και σηκώθηκε όρθιος» όταν έφτασε.

 

Ενημέρωσε τους ιατροδικαστές ότι συμβούλεψε τον Zion να πάει στο νοσοκομείο για περαιτέρω ελέγχους, αλλά ο τραγουδιστής αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν ήθελε να πάει από φόβο μήπως κολλήσει Covid-19.

Ο Damian Holliman, ο νευροχειρουργός που χειρούργησε τον Zion, είπε ότι όταν έφτασε, και οι δύο κόρες του δεν ανταποκρίνονταν στο φως.

Σε αυτό το σημείο ο τραγουδιστής είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, προκαλώντας πρήξιμο, και στη συνέχεια χειρουργήθηκε.

Ο κ. Holliman είπε ότι «είχε πλήρη επίγνωση» ότι ο θρόμβος αίματος του Zion «ήταν το αποτέλεσμα του πρόσφατου εμβολιασμού του».

 

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Zion είχε «περιορισμένο ιατρικό ιστορικό» και είχε υποστεί μια «σπάνια και επιθετική επιπλοκή».

Όταν ο κ. Holliman ρωτήθηκε εάν πίστευε ότι το εμβόλιο AstraZeneca ήταν το άμεσο αποτέλεσμα των επιπλοκών που υπέστη ο Zion, απάντησε: «Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο να πιστεύω ότι ήταν κάτι άλλο» και ότι η θρόμβωσή του «σχετιζόταν κατά κάποιο τρόπο με τον εμβολιασμό».

Δύο άλλοι σύμβουλοι στο RVI κατέθεσαν επίσης κατά την ακρόαση και συμφώνησαν με την άποψη του κ. Holliman ότι ο Zion είχε υποστεί σπάνια επιπλοκή από το εμβόλιο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software