x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αριστοτέλης Γκούμας: Ο Μάρτυρας της Χειμάρρας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

12 Αυγούστου 2010: Η δολοφονία του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα

Ο 37χρονος ομογενής Αριστοτέλης Γκούμας δολοφονήθηκε από ομάδα τριών Αλβανών στην ιδιαίτερη του Πατρίδα, τη Χειμμάρα της Βόρειας Ηπείρου. Το έγκλημά του; Ότι επέμενε να μιλάει Ελληνικά, σε ελληνικό έδαφος!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν από την προηγούμενη μέρα, πριν το μεσημέρι, όταν τρεις Αλβανοί από την Αυλώνα ζήτησαν από τον 37χρονο να μη μιλάει ελληνικά στο μαγαζί του, που βρίσκεται στη Χειμάρρα. Ο ομογενής απομακρύνθηκε με τη μηχανή του.

Οι τρεις Αλβανοί, όμως, τον εντόπισαν ύστερα από αρκετές ώρες, ενώ επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι δράστες όρμησαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στο νεαρό άνδρα και τον καταπλάκωσαν.

Η Αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα, δεν εξέδωσε ωστόσο ανακοίνωση σχετικά με τα αίτια του συμβάντος, το οποίο ο αλβανικός Τύπος χαρακτήρισε ως δυστύχημα…

Σε δηλώσεις του τότε ο δήμαρχος Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος επεσήμανε ότι “πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης, αφού οι δράστες από ημέρες προκαλούσαν τον δολοφονηθέντα”.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει τιμωρηθεί για τη δολοφονία του Αριστοτέλη, ο οποίος για όσους αρνούμαστε να ξεχάσουμε είναι Εθνομάρτυρας..

https://ellhnes.net/%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b5/

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software