x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»!

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Για περίπου δέκα χρόνια η “Ε.Ω.” έδωσε προτεραιότητα στον προφητικό λόγο που προέλεγε αυτά που θα συνέβαιναν και θα συμβούν στον τόπο αλλά και στη γύρω περιοχή! Ίσως με κάποια υπερβολή. Ίσως και με ορισμένες αντικειμενικές αδυναμίες. Αλλά ο πυρήνας των προφητειών του Ιωάννη της Αποκάλυψης, των Πατέρων της Εκκλησίας και των Γερόντων της άσκησης και του άγιου μοναχισμού, συνδυάστηκε με τη σύγχρονη γεωστρατηγική και γεωπολιτική πραγματικότητα σε συνδυασμό με την ανάλυση ειδικών αρθρογράφων αναλυτών και επιστημόνων. Η ερευνητική αυτή δημοσιογραφία μακριά από τα μαγειρεία της πολιτικής και της διαπλεκόμενης διαφθοράς, ενόχλησε πολλά κέντρα εξουσίας και προπαγάνδας! Και εξόργισε ιδιαιτέρως ορισμένους συναδέλφους μόνιμους ντελιβεράδες της κυβέρνησης, των κομμάτων, της λίστας του Δ.Ν.Τ. και της λίστας Πέτσα, οι οποίοι αντιμετώπιζαν την εφημερίδα με χλευασμό και περιφρόνηση. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο ορισμένοι παρουσιαστές εκπομπών εντελώς αντιδεοντολογικά, παράτυπα και παράνομα να αποκρύπτουν το πρωτοσέλιδο της από την παρουσίαση των εφημερίδων. Για δέκα χρόνια η “Ε.Ω.” δέχθηκε επιθέσεις, συκοφαντίες, ειρωνείες και χλευασμό από τους εκφραστές της αριστερής και δεξιάς πολιτικής ορθότητας, οι οποίοι είχαν ήδη ξεκινήσει από πριν την αποχριστιανοποίηση του κράτους και της κοινωνίας. Ομως, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη! Τα γεγονότα είναι ιερά και απαραβίαστα. Και το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κοντά πόδια…

Ηρθαν λοιπόν τα γεγονότα της Ουκρανίας και δικαίωσαν την “Ε.Ω.” αφού επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος κατά κεραία! Ό,τι ειπώθηκε από τη σοφία του Θεού επαληθεύτηκε και επαληθεύεται καθημερινά στο διηνεκές! Τα φυσικά φαινόμενα που προκάλεσαν και προκαλούν τεράστιες οικολογικές καταστροφές πολλαπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το παρελθόν! Οι εκφραστές του ιστορικού υλισμού, λόγω του υπερφυσικού εγωϊσμού τους τα αποδίδουν στην κλιματική αλλαγή και σε μεγάλα βιομηχανικά και οικονομικά συμφέροντα, αρνούμενοι να δεχτούν πως είναι η δυσφορία του Θεού απέναντι στο ανθρώπινο γένος για την αλαζονεία και την αμαρτία του. Την εξήγηση αυτή την απορρίπτουν ως σκοταδιστική και προϊόν δεισιδαιμονίας!

Τα εγκλήματα, την πορνεία, το σοδομισμό, τον άκρατο πλουτισμό, την κοινωνική αδικία τις αυθαιρεσίες του πολιτικού κόσμου και τη διαφθορά, την πτώση και απαξίωση των θεσμών και την αλλοίωση των ηθών και εθίμων, την αποδίδουν στην αδυναμία των κυβερνήσεων και της ηγεσίας τους και προσπαθούν να θεραπεύσουν τον εκφυλισμό, την παρακμή, τον εκμαυλισμό και την σήψη, με πολιτικά συστήματα, με ιδεοληψίες με νόμους και συχνές αλλαγές του… ποινικού κώδικα! Είναι τόσο μεγάλος ο εγωϊσμός τους, η δογματική τους προσήλωση στις ιδεολογικές τους προτιμήσεις και ο πνευματικός τους σκοταδισμός, ώστε αρνούνται να δεχτούν πώς όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της ανηθικότητας και της αμαρτίας τους που τους οδηγεί στο θάνατο, αφού δεν μετανοούν και δεν αλλάζουν συμπεριφορές! Η ηθική κρίση δεν εξαλείφεται με νόμους και ιδεοληψίες!

Αλλά και στην γεωπολιτική και γεωστρατηγική εξέλιξη της ιστορίας στις μέρες μας αρνούνται πεισματικά να εξηγήσουν αυτά που προφητικά τα έχει προδιαγράψει η Αποκάλυψη! Είναι ο προφητικός λόγος που καθημερινά επιβεβαιώνεται. Και με τα πολεμικά γεγονότα και με τις πολεμικές συγκρούσεις και με την εφαρμοσμένη πλέον πρακτική των πονηρών πνευμάτων που πανίσχυρα έχουν μετατρέψει την επιστήμη σε πανουργία και έχουν αιχμαλωτίσει τη ζωή, την ελευθερία και το πνεύμα του σύγχρονου ανθρώπου με ασθένειες, επιδημίες, εμβόλια, φάρμακα, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, κινητά, λάπτοπ, πιστωτικές κάρτες, τεχνική νοημοσύνη, υπερόπλα ατομικής ενέργειας ! Κι όμως! Όλα αυτά τα είπε πριν από 2.000 χρόνια ο Ιωάννης με έναν αριθμό: Το 666! Όσα συμβαίνουν τα συνόψισε μέσα σε λέξεις κώδικες όπως είναι: οι σάλπιγγες, οι σφραγίδες, οι νεφέλες, οι λυχνίες, οι φιάλες, τα θηρία! Και μέσα σε μια φράση με σύμβολα, που ενώ φαίνονται απλοϊκά, περικλείουν όλη τη φιλοσοφία του Αϊνστάιν και την αίσθηση του χρόνου: “Ο γαρ καιρός εγγύς”!!! Το “Α και το Ω”!!! Ο Ων και ο Ην!!! Και προκαθορίζει την έκπτωση της λευκής φυλής, το μεσοδιάστημα των μαύρων και την επικράτηση της κίτρινης!

Τα σιδερένια πουλιά ήδη πετούν και χωρίς πιλότο και σκορπούν φωτιά και θειάφι! Ο Α’ και ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος έγιναν. Ο Γ’ άρχισε και τα τύμπανα πολέμου χτυπούν γύρω μας. Η πείνα και η ακρίβεια έγιναν θηλιές στο λαιμό μας. Η αδικία περίσσεψε. Η Ρωσία, ζωντάνευσε την αρκούδα της Σιβηρίας. Αθώοι πεθαίνουν. Εγκυμονούσες και παιδιά βρίσκονται στο δρόμο λες και βγήκαν μέσα από τις σελίδες της Βίβλου! Τι απ’ όλα αυτά δεν προέβλεψαν οι Πατέρες και οι Γέροντες; Ολα! Και όλα τα δημοσίευσε η «Ε.Ω.» εν μέσω ειρωνείας και χλευασμού! Τι έχουν όμως να πουν τώρα οι προπαγανδιστές του ψεύδους; Κατάπιαν τη γλώσσα τους! Οι μόνοι κερδισμένοι υπήρξαν οι αναγνώστες της εφημερίδας! Τα ήξεραν εδώ και πολύ καιρό αυτά που γίνονται τώρα. Αλλοι έμειναν με ανοιχτό στόμα! Να γιατί ο λαός μόλις βρει την αλήθεια τρέχει και την ασπάζεται. Να γιατί η τηλεοπτική σειρά του Αγίου Παϊσίου σάρωσε σε τηλεθέαση όλα τα προγράμματα. Προχθές έφτασε τα 27% και τα άλλα πρώτα προγράμματα έμειναν στο 17, στο 15, στο 11%... Αυτά βλέπουν οι αντίχριστοι και σκυλιάζουν… Αλλά δεν θα γλυτώσουν από αυτό που φοβούνται:

Το 1990 ο γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης προφήτευσε: “Ο πόλεμος θα γίνει! Ο πόλεμος θα γίνει! Πρέπει να γίνει! Γιατί αν δεν γίνει και δεν ξεκαθαρίσει ο κόσμος τα εγγόνια της νέας γενιάς δεν θα είναι κανονικά παιδιά! Θα είναι παιδιά του διαβόλου…”. Και ήδη μετά από 30 χρόνια από εκείνη την ημέρα της προφητείας ο πόλεμος άρχισε στην Ουκρανία!!! Και ασφαλώς δεν θα μείνει μόνο εκεί… Μη γελιέστε! Θα έχει ουρά… Τα γεγονότα δεν εξηγούνται μόνο με την επιστημονική, πολιτική και διπλωματική γλώσσα. Εξηγούνται κυρίως και αυθεντικώς με τη γλώσσα του Θεού. Τη γλώσσα της προφητείας. Διαλέγετε και παίρνετε….

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}e-genius.gr ...intelligent web software