Skip to main content

IRON MAIDEN: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ!

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

Το περασμένο Σάββατο, 23 Μαΐου 2026, το συγκρότημα Iron Maiden, έδωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ, παρουσία 70.000 ανθρώπων. Στην ουσία, ήταν μία ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ, ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, 666.

Μάλιστα φανατικοί σκοταδιστές, σατανολάτρες, φορούσαν μπλουζάκια με στάμπες ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ! «Εκκλησίες να καίγονται κάτω από τα ουρλιαχτά τού ΘΗΡΙΟΥ!!!

Υπάρχουν τραγούδια των Iron Maiden, που έχουν δαιμονικούς στίχους, όπως το διάσημο τραγούδι τους «The Number of the Beast». Το τραγούδι αυτό, ουσιαστικά, είναι ένας ύμνος στον σατανά και στους δαίμονες. Συνδέεται με εωσφορικές τελετές, με σκοταδισμό!

Μάλιστα, στο ρεφρέν του τραγουδιού κυριαρχεί ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, ΤΟ 666. Μπλουζάκια, λοιπόν, από φανατικούς «εραστές» των δαιμόνων που ζουν στην «μακαρία» χαύνωση και είναι πνευματικά φυλακισμένοι, νεκροί. Είναι υποτακτικοί τού Εωσφόρου, των δαιμόνων που αρέσκονται να συμμετέχουν σε «ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ»!!!

Αυτές οι μουσικές τελετουργίες, είναι επικλήσεις δαιμονικές. Κάποιοι, που έμμεσα συμμετέχουν, το αγνοούν και γίνονται υποχείρια των δαιμόνων. Δεν είναι σπάνιες οι φορές σε συναυλίες «σκληρού» ΡΟΚ ή METAL να υπάρχουν τέτοιες αναφορές στους στίχους, στην μαγεία και στους σατανάδες.

Δεν χρειάζεται να είσαι Γέροντας για να αντιληφθείς τις παγίδες που κρύβονται σε τέτοιες συναυλίες – τελετουργίες. Μαύρη και λευκή μαγεία, ήχοι δαιμονικοί, κραυγές, ουρλιαχτά, δονήσεις στους «ρυθμούς» τού 666!!! Φωτιές, λάμψεις, επικλήσεις, παρουσία κακών πνευμάτων, κακών πνευματικών όντων, των δαιμόνων.

Οι εχθροί μας, οι δαίμονες και οι υπηρέτες τους, είναι πρόσωπα. Έχουν ονόματα, κάποιοι είναι διάσημοι τραγουδιστές. Πολλοί έχουν θέσεις εξουσίας, πλούτο, χρήματα. Η ΜΑΓΕΙΑ, έχει θέση και ρόλο σκοτεινό. Ο αποκρυφισμός, η μαγική αποκρυφιστική «τράπουλα», η μασονία… κρύβουν κινδύνους μεγάλους. Η Σολομωνική το ίδιο!

«Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ» και «ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ», μισεί τους ανθρώπους. Οι «φίλοι» των δαιμόνων που κάνουν επικλήσεις, έχουν δώσει δικαιώματα στον διάβολο και στους δαίμονες, που έχουν πια εξουσία πάνω στις ζωές τους. Βρίσκουν όλοι αυτοί μία «βρώμικη», μία διεστραμμένη ευχαρίστηση, κοντά στους δαίμονες.

Συμμετέχουν, ενίοτε, σε συναυλίες-μαύρες τελετουργίες που έλκουν την… καταστροφή. «…ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ…», (Ψαλμ. 95). Προκαλούν, κάποιοι, με αγυρτείες, που κυκλοφορούν με μπλουζάκια που δείχνουν εκκλησίες να πυρπολούνται, να καίγονται. Περνούν μηνύματα οι «σατανάδες». Παίζουν «σινεμάδες» στους αφελείς, στους αγύρτες, στους υπηρέτες τού ψεύδους.

Αυτούς που ονειρεύονται ιερούς ναούς να καίγονται, να έχουν το θράσος να το διαφημίζουν δημόσια και προκλητικά. Είναι κοινό μυστικό, ότι αυτό που κάνει κάποιον μάγο, είναι μόνο η δύναμη τού σατανά. Ο τελευταίος χρησιμοποιεί, αφελείς, ως όργανά του, για να κάνει το σκοτεινό και βρώμικο έργο του.

Ο πειρασμός είναι… «καραγκιόζης» που σκηνοθετεί «βρωμιές». Η εποχή μας αγαπά το ψέμα, αρέσκεται στο δήθεν, στην πλάνη, στο φαίνεσθαι! Είναι οι άνθρωποι φυλακισμένοι στα πάθη τους, σκλάβοι των δαιμονικών πειρασμικών παγίδων. Βουτηγμένοι στον βούρκο των παθών τους, «τσαλαβουτούν» στις βρωμιές.

Οι σκοτεινές τελετουργίες και οι επικλήσεις στους δαίμονες θα μας ρίξουν στην κόλαση. Όποιος μπλέκει με αυτά, αργοπεθαίνει, αργοσβήνει, έχει εξαρτήσεις «θανατηφόρες». Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ… εμείς όμως δεν ακούμε όταν Εκείνος μιλάει. Έχουμε βουλοκέρι στα αυτιά μας και Τον αγνοούμε! Αδιαφορούμε να μπούμε από το διαδίκτυο της γης στο διαδίκτυο τού ουρανού.

Αντί, λοιπόν, να αναζητήσουμε Αγίους, ψάχνουμε να κάνουμε φιλίες με δαίμονες, με ταγκαλάκια. Παγιδευόμαστε… στα δίχτυα τα δαιμονικά και χανόμαστε! Οι Άγιοι κάθε εποχής είναι ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ με προεξάρχουσα την Παναγία, όμως εγώ τούς επικαλούμαι; Εάν επικαλούμαι τον διάβολο τότε θα αρρωστήσω και θα πεθάνω. Θα μπω μέσα σε τραγικά αδιέξοδα και θα χαθώ. Θα καώ στην φωτιά την δαιμονική που είναι κολαστήριο. Θα μπω στο ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ, των λεόντων και θα αφανιστώ…

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΧΑΡΑ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ. Γυρίζεις την πλάτη στον Θεό και χάνεις τον μπούσουλα, γίνεσαι ευάλωτος στις δυνάμεις τού σκότους! Αυτοκαταστρέφονται κάποιοι και χαίρονται. Είναι φοβερό, να συμμετέχεις σε ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ και να καλείς πονηρά και αθώες ψυχές να συμμετέχουν! Αυτό δεν είναι μόνο επικίνδυνο είναι και παρανοϊκό!!!

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!

ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΩ ΔΕΙΞΑΝΤΙ ΤΟ ΦΩΣ.

TAGS:
.

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040