x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΜΟΡΦΟΥ: ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ!

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος καταθέτει με πόνο ψυχής: «Να μάθουμε στα παιδιά μας την αλήθεια τού Θεού. Είναι η εποχή του δαιμονιώδους και ο ΚΥΚΛΟΣ σιγά -σιγά, κλείνει! Μιλάω για τον ΚΥΚΛΟ όλης της ανθρωπότητας. Το ΠΑΝΗΓΥΡΙ τελειώνει όπου νά’ναι. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Οι διεθνείς εξελίξεις, παίρνουν δραματικό χαρακτήρα. Κι όμως, εκκλησιαστικοί ταγοί έδωσαν κιόλας συγχωροχάρτι για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων, (συναντήσεις σε θερμό κλίμα Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Πρωθυπουργό…)!!! ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ!!! ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ! Όλα ξεχάστηκαν, και τώρα, άρχισαν οι αγκαλιές και τα φιλιά!!!

Και συνεχίζει ο Μόρφου Νεόφυτος: «Σταμάτησαν οι Δυτικές κυβερνήσεις, και όχι μόνο, να υπηρετούν τον Χριστό και υπηρετούν τον ΔΙΑΒΟΛΟ. Ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους! Μέσα σ’ αυτούς είναι και η πατρίδα μας. Ζουν οι Δυτικές κυβερνήσεις τον ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ!!!

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, έχει επιταχύνει τον θάνατο τής παγκοσμιοποίησης. Η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει τους ανθρώπους!!! Θα κάνουν κουμάντο πια τα ΡΟΜΠΟΤ! Ότι μπορεί να ζήσει ο πλανήτης και χωρίς εμάς, που είμαστε το τελειότερο δημιούργημα του Θεού (του Τριαδικού).

Εδώ και αιώνες, οι άνθρωποι (πολλοί Δυτικοί), έχουν εγκαταλείψει τον Χριστό και έκαναν «συμφωνίες» με τον διάβολο και τους δαίμονες. Εργάζονται και πληρώνονται από τον Σατανά! Σε τελετές μαγείας, πνευματισμού, σατανισμού και άλλες! Άρα καταρρέουν ηθικά, κοινωνικά, έρχεται το…ΧΑΟΣ, λόγω του σατανά! Η κοινωνία των λεγόμενων δικαιωμάτων, έδωσε, τελικά, πολλά «δικαιώματα» στον ίδιο τον σατανά! Κατάπτωση της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα…» (Triklopodia).

Tα όσα καταθέτει ο Μόρφου είναι συγκλονιστικά, σοβαρά και περιγράφουν την ωμή πραγματικότητα. Καταθέτει σκληρές αλήθειες για την Δύση, που αργά, αλλά σταθερά, σαπίζει  και αργοπεθαίνει.

Οι Δυτικές κυβερνήσεις, κάτω από το βάρος των σκανδάλων, της κακοδιαχείρισης, της έλλειψης σεβασμού στον Χριστό, καταρρέουν και βρίσκονται σε ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ! Το πανηγύρι ενός ψεύτικου ευδαιμονισμού τελειώνει οριστικά πια με κρότο.

Έπαψαν οι άνθρωποι να είναι ειρηνικοί με τον εαυτό τους και με τον Θεό και έκαναν διαβολοσυμφωνίες!  Έπαψαν εδώ και καιρό να είναι ειρηνικοί και ειρηνοποιοί. Πολεμοχαρείς και δαιμονισμένοι αχρηστεύονται στα κολαστήρια της ανηθικότητας και έτσι δεν μπορούν να δεχθούν στην ψυχή τους την δωρεά της ειρήνης τού Θεού.

Ο Χριστός, για πολλούς, είναι ο εχθρός, ο αντίπαλος, Αυτός που χαλάει την «πιάτσα» της αμαρτίας, του παρά φύσιν, της ανηθικότητας, της πνευματικής ραστώνης. Όμως ο Χριστός είναι παρών, ανάμεσά μας, σύμφωνα με την υπόσχεση που έδωσε στους μαθητές Του λίγο πριν την Ανάληψή Του: «Θα είμαι μαζί σας πάντοτε, μέχρι την συντέλεια του κόσμου». Άρα, δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε τον Χριστό δίπλα μας, όμως εμείς θέλουμε τα ξυλοκέρατα!!! Θέλουμε τις κοπριές, τα σκοτάδια, τα δαιμονικά  και γινόμαστε «σάπιοι»!

 Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο π. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, παρ’ ότι βάλλεται από παντού, είναι μία φωνή ελευθερίας και αλήθειας σε πλανεμένους καιρούς!!! Ανήκει στην κατηγορία των γενναίων, των σύγχρονων μαρτύρων, που τολμούν εκεί που οι άλλοι κάνουν πίσω από φόβο.

Οι επιστολές του, είναι μοναδικά κείμενα, ορθοδοξότατα, γνήσια, πατερικά, που καταθέτουν αλήθειες. Καταθέτει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ότι η ζωή του Χριστιανού πρέπει να είναι μία διαρκής μίμηση της ζωής του Χριστού, να αρνηθούμε τον εαυτό μας, να σηκώσουμε τον σταυρό μας και να Τον ακολουθήσουμε με χαρά και εμπιστοσύνη.

Ο Χριστός, ο Ποιμένας των λογικών προβάτων διώκεται και σήμερα από τους προβατόσχημους λύκους, από τους σατανιστές, τους εραστές της κόλασης, τους φαρισαίους και υποκριτές! Δυστυχώς, η φιλοσοφία του καραγκιόζη, του θεαθήναι, είναι πάντοτε παρούσα και δημοφιλής στην χώρα μας!!!

«ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ…», όλα σχεδόν τα ζητήματα, σήμερα στο Ελλαδιστάν, όπου καθημερινά κερδίζει έδαφος η πολιτική της «πλάκας», η προχειρότητα, οι θεατρινισμοί, η κακοδιαχείριση. Βαθιά  νυχτωμένοι, πολλοί πολιτικοί, έχουν ευθύνες για το κατάντημα τής χώρας!!!

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software