x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η προφητεία του γέροντα για τον παγκόσμιο τσάρο: Πως σχετίζεται με την Ουκρανία

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Τρομακτικές απαντήσεις στο σήμερα βρίσκουν οι προφητείες σεβάσμιων γερόντων που έζησαν μερικές δεκαετίες νωρίτερα.
 
Οι άγιοι πατέρες μίλησαν με σαφήνεια για τα τεκταινόμενα. 
 
Ειδικότερα ο γέροντας Λαυρέντιος του Τσέρνιγκοφ - Άγιος για την Ουκρανική Εκκλησία - πάνω από εβδομήντα χρόνια πριν,  όσο βρισκόταν εν ζωή μιλούσε αναλυτικά για αυτά:
 
«Θα έρθει η εποχή, που θα χτυπιούνται, και τότε θα αρχίσει παγκόσμιος πόλεμος. Και στο αποκορύφωμα του πολέμου θα πουν: ελάτε να εκλέξουμε έναν τσάρο για όλη την οικουμένη. Και θα τον εκλέξουν! Τον αντίχριστο θα εκλέξουν ως παγκόσμιο τσάρο και κύριο «ειρηνοποιό» στη γη. Πρέπει να ακούμε προσεκτικά, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί! Μόλις αρχίζουν να ψηφίζουν έναν για όλο τον κόσμο, να ξέρετε ότι είναι αυτός ο ίδιος. Οπότε, μην ψηφίσετε».

Μεταξύ άλλων προφήτευσε το σύγχρονο σχίσμα με αφορμή την Ουκρανία των υποστήριζε:
«Να μην ξεχνάμε, ότι υπήρξε Βάπτιση της Ρωσίας και όχι Βάπτιση της Ουκρανίας. Το Κίεβο είναι η δεύτερη Ιερουσαλήμ και αποτελεί τη μητέρα των ρωσικών πόλεων. Η Ρωσία του Κιέβου ήταν κάτι ενιαίο με τη μεγάλη Ρωσία. Χωρίς τη μεγάλη Ρωσία και εκτός Ρωσίας, η ύπαρξη του Κιέβου δε νοείται σε καμία περίπτωση.
 
Όπως δεν μπορούμε να χωρίσουμε την Παναγία Τριάδα, τον Πατέρα και τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα, τον Ένα  και τριαδικό Θεό, με τον ίδιο τρόπο δεν μπορούμε να χωρίσουμε τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Λευκορωσία. Και οι τρεις μαζί αποτελούν την Αγία Ρωσία. Να ξέρετε, να το θυμάστε και να μην το ξεχνάτε. Στην πόλη του Κιέβου δεν υπήρχε ποτέ Πατριάρχης. Πατριάρχες υπήρχαν και ζούσαν στη Μόσχα. Να φυλάγεστε από την αυτοχειροτόνητη ουκρανική ομάδα και τους ουνίτες».
 
Την ίδια στιγμή, κάλεσε τους πιστούς να παραμείνουν σε κάθε περίπτωση πιστοί στο Πατριαρχείο Μόσχας, ενώ προειδοποίησε για όλα τα σεινά που θα χτυπήσουν την ουκρανική εκκλησία και όσους θα την πολεμήσουν:

«Ο δαίμονας θα μπει μέσα τους, και έτσι θα πολεμούν με σατανική κακία ενάντια στην ορθόδοξη πίστη και την Εκκλησία, μόνο που θα έχουν επαίσχυντο τέλος και οι οπαδοί τους θα έχουν ουράνια τιμωρία από τον Κύριο Βασιλέα των Δυνάμεων».

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software