x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δοξολογία στην 110 ΠΜ στη Λάρισα για τους προστάτες Αρχαγγέλους της Πολεμικής Αεροπορίας

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

 

 

Κορυφώθηκαν σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, οι εκδηλώσεις στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα. Η Πολεμική Αεροπορία τίμησε τους προστάτες της Αρχαγγέλους με λαμπρότητα και επισημότητα, παρουσία Πολιτικών, Αυτοδιοικητικών και Στρατιωτικών Αρχών.

Το πρωί τελέστηκε η Επιμνημόσυνη Δέηση, η κατάθεση στεφάνων, αλλά και η επίσημη Δοξολογία στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ο Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Φασούλας υποδέχθηκε με όλες τις τιμές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, τον ευχαρίστησε που πάντοτε είναι παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του Αρχηγείου και τον παρακάλεσε να συνεχίζει να προσεύχεται για την Ελληνική Αεροπορία.

https://www.orthodoxianewsagency.gr/wp-content/upl

Πανηγυρικός Εσπερινός

Χθες παραμονή της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής των Αρχαγγέλων στο παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιάρχων, εντός της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Στο κήρυγμα του, μίλησε για την προστασία των Αρχαγγέλων στην Πατρίδα μας και στο όπλο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο εκπληρώνει και αμυντική και κοινωνική αποστολή ώστε ο Ελληνικός Λαός με ασφάλεια να αναπτύσσει τα ειρηνικά του έργα.

Το παρών στην ιερά ακολουθία ήταν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Φασούλας, ο Επιτελάρχης ΑΤΑ, ο Διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης κ. Αργύριος Μουστρούφης, σμήναρχοι, σμηναγοί, ιπτάμενοι και το πολιτικό προσωπικό, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχουν πάντοτε στη ζωή τους την προστασία των Αγίων Αρχαγγέλων και πασών των επουρανίων Δυνάμεων Ασωμάτων.

ΠΗΓΗ: https://www.orthodoxianewsagency.gr



e-genius.gr ...intelligent web software