x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Θρησκευτικός ο πόλεμος με την Ουκρανία - Η Ρωσία είναι το Νέο Ισραήλ»

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ιερέας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι σίγουρος ότι «η Ορθόδοξη Ρωσία είναι το Νέο Ισραήλ» και «οι εχθροί του Θεού το μισούν».

Ο Αντρέι Τκάτσεφ, ένας μπλόγκερ-ιερέας με κοινό 1,5 εκατομμυρίων σνδρομητών,έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ότι η Ουκρανία βρίσκεται τώρα σε «θρησκευτικό πόλεμο σε περίπτωση που κάποιος είναι πολύ ηλίθιος για να μην το καταλάβει αυτό».

Ο ιερέας πιστεύει ότι η σημερινή Ρωσική Ομοσπονδία είναι το «Νέο Ισραήλ», στο οποίο «μισούνται οι εχθροί του Θεού». Το μισούν για τον ίδιο λόγο που μισούσαν τους Εβραίους – «για την πίστη στον Ένα και αληθινό Θεό και για έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής που απεχθάνεται τις παγανιστικές πρακτικές».

Σύμφωνα με τον π. Αντρέι Τκάτσεφ, η σύγχρονη Ρωσία είναι ένα Ορθόδοξο κράτος, στο οποίο «Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και απλώς ηθικά προσανατολισμένοι άνθρωποι» αισθάνονται καλά.

Είναι σίγουρος ότι για να καλλιεργηθεί το πνεύμα στη ρωσική τηλεόραση, είναι απαραίτητο να εμφανίζονται οι εικόνες του Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, μαζί με πορτρέτα των στρατιωτικών ηγετών της ΕΣΣΔ: « Είμαστε το Νέο Ισραήλ, με μοναδική αποστολή και, όπως παλιά, γεμάτο με αποπροσανατολισμένους πολίτες και διεφθαρμένους αρχηγούς».

«Αυτός είναι ένας θρησκευτικός πόλεμος σε περίπτωση που κάποιος είναι πολύ ανόητος για να μην το καταλάβει αυτό», κατέληξε ο ιερέας. 

 
 


e-genius.gr ...intelligent web software