x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πατριάρχης Μόσχας: Τι θέλει να καταστρέψει ο διάβολος

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
«Ο διάβολος θέλει να καταστρέψει το μεσοθωράκιο μεταξύ καλού και κακού. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν διακρίνουν τι είναι καλό και τι κακό, διότι παντού στον κόσμο εργάζονται ισχυρές δυνάμεις προπαγάνδας, διαμορφώνοντας μια κοσμοθεωρία με την σύγχρονη κουλτούρα. Θέλουν οι άνθρωποι να πάψουν να διακρίνουν το καλό από το κακό, και έτσι θα ανήκουν στο κακό, χωρίς κανένα συμβιβασμό».
 
Αυτά τόνισε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, στο πλαίσιο του κηρύγματος του, ενώ κατέστησε σαφές ότι η Ρωσία έχει μια ιδιαίτερη αποστολή ως χώρα, με το να μην επιτρέπει στις ισχυρές δυνάμεις προπαγάνδας να αναμειγνύουν τις έννοιες, ώστε ο άνθρωπος να μην διακρίνει το κακό από το καλό.

«Προσπαθούν να μας επιβάλουν ένα μοντέλο ότι δεν υπάρχει καλό και κακό, παρά μόνο πρότυπα ανθρώπινης συμπεριφοράς και ο καθένας θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει το πρότυπο που του ταιριάζει. Αν όμως αυτό το πρότυπο - μοντέλο έρχεται σε αντίθεση με το θέλημα του Θεού, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Οι γνωστικοί του κόσμου, δεν απαντούν ποτέ σε μια τέτοια ερώτηση. Επομένως, αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μια πάλη εναντίον του καλού και του κακού», πρόσθεσε ο προκαθήμενος της ρωσικής εκκλησίας.


e-genius.gr ...intelligent web software