x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πάπας για τους ομοφυλόφιλους: «Περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν»

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Νέο χτύπημα από τον Πάπα και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που υπηρετεί.
 
Στην επιστολή του προς τους ομοφυλόφιλους καθολικούς, ο Πάπας Φραγκίσκος είπε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους οπαδούς της Καθολικής πίστης.
 
Στην επιστολή, ο Πάπας στην οποία σημείωσε ότι οι διαφορετικές στάσεις απέναντι στην ομοφυλοφιλία όχι μόνο διχάζουν
 
Παράλληλα τόνισε ότι λόγω της πανδημίας, «μάθαμε ότι ορισμένα πράγματα είναι αναντικατάστατα», ανάμεσά τους η δυνατότητα να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον «πρόσωπο με πρόσωπο», ακόμη και με εκείνους «που σκέφτονται διαφορετικά ή εκείνους που οι διαφορές τους φαίνονται να μας χωρίσει ή ακόμα και να μας αντιμετωπίσει». 
 
«Όταν ξεπερνάμε αυτά τα εμπόδια, συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν περισσότερα που μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν», είπε ο επικεφαλής του Βατικανού.

Ο Πάπας Φραγκίσκος προέτρεψε τους LGBT Καθολικούς να συνεχίσουν να εργάζονται «στην κουλτούρα της συνάντησης, η οποία μειώνει τις αποστάσεις και μας εμπλουτίζει με διαφορές, με τον ίδιο τρόπο που έκανε ο Ιησούς, που έγινε κοντά σε όλους».

Στο τέλος της επιστολής, ο Πάπας υποσχέθηκε να προσευχηθεί για τα μέλη οργάνωσης, τα ενθάρρυνε να προσευχηθούν γι' αυτόν και ευλόγησε τους ομοφυλόφιλους καθολικούς.

 Φαίνεται λοιπόν ότι η κουλτούρα της ομοφυλοφιλίας, όχι απλώς συναντά τον παπισμό, αλλά εκθρέφεται από αυτόν στο όνομα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επιθυμώντας να ελέγξει και την Ορθοδοξία.


e-genius.gr ...intelligent web software