x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΩΝ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε ένα απόκοσμο σκηνικό, που άρχισε να διαμορφώνεται λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα, ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης (27/9) η Αττική καθώς η κακοκαιρία Elias έκανε την εμφάνισή της και άρχισε να σαρώνει το λεκανοπέδιο.

Αστραπές, βροντές, χαλάζι και ακραίες βροχοπτώσεις για περίπου τέσσερις ώρες συνέθεσαν το σκηνικό του καιρού, προκαλώντας και αρκετά προβλήματα τόσο στους δρόμους όσο και στις συγκοινωνίες.

Σύγχυση επικράτησε και με τα σχολεία, τα οποία εν τέλει θα παραμείνουν ανοικτά εκτός από δήμους στους οποίους υπάρχουν ζητήματα και η τοπική αυτοδιοίκηση αποφασίσει να τα διατηρήσει κλειστά.

Έντονη βροχόπτωση ξέσπασε τόσο στο κέντρο όσο και στα βόρεια προάστια. Σε πολλά σημεία, μάλιστα, η καταιγίδα ήταν τόσο μεγάλης έντασης όπου ήταν αδύνατο να δει κανείς σε απόσταση μερικών μέτρων.

Παράλληλα με την έντονη βροχόπτωση, έντονη ήταν και η κεραυνική δραστηριότητα καθώς λίγες ώρες πριν το χάραμα, η νύχτα έγινε μέρα από πάρα πολλούς κεραυνούς που έπεσαν στην περιοχή της Αττικής.

Τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Αττική, όπως και στις περισσότερες περιοχές τη

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software