Δολοφονική επίθεση στον Κώστα Πρέκα από παρακρατικούς των Εξαρχείων

prekas_hit.jpg
0
0
0
s2smodern

«Οι τραμπούκοι πρέπει να εξαφανιστούν απ’ τη χώρα! Ο τραμπουκισμός δεν θα περάσει! Ή αυτοί, ή εμείς»…

Αυτά δήλωσε στην εφημερίδα μας ο πατριώτης ηθοποιός Κώστας Πρέκας. Αυτός ο σπουδαίος άνδρας και Έλληνας, ήταν συγκλονισμένος από την άνανδρη και προκλητική επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη το βράδυ, γύρω στις δέκα παρά τέταρτο (21:45), στην περιοχή των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και Δάσκαλος του Ήθους, ο σημαντικός αυτός αγωνιστής του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, δέχτηκε την απρόκλητη και ύπουλη επίθεση, με γροθιά στο πρόσωπο, από παρακρατικό-αναρχικό σκουπίδι, από αυτά που έχουν «πλημμυρίσει» με την ανοχή (αν όχι με τη στήριξη…) της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Ο Κώστας Πρέκας βρισκόταν εκείνη την ώρα συνοδηγός σε ταξί, με το οποίο μετέβαινε σε θέατρο της ευρύτερης περιοχής.

Όπως βλέπετε, αγαπητές φίλες και φίλοι αναγνώστες, το πράγμα έχει πια ξεφύγει από κάθε έλεγχο… Είναι σαφές, ότι στο «άβατον» των Εξαρχείων δεν μπορεί να περάσει κανείς χωρίς… «face control» από πλευράς των αναρχοάπλυτων αληταράδων που λυμαίνονται την περιοχή, εδώ και δεκαετίες. Λες και μιλάμε για άλλο κράτος… Το (παρα)κράτος των Εξαρχείων, της μεταπολίτευσης, όπου εδώ και πολλά χρόνια επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας με την Αστυνομία ή να φοβάται ή να εμποδίζεται να εκτελέσει την αποστολή της, που είναι να «καθαρίσει» την περιοχή από τα άχρηστα αυτά σκουπίδια που δηλώνουν «αριστεροί» και «προοδευτικοί».

Είναι θλιβερό το θέαμα στο κέντρο της Αθήνας, λίγες δεκάδες αριστεροφασιστών, να ξυλοκοπούν ανελέητα αθώους πολίτες, να λυμαίνονται δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, να έχει μεταβληθεί σε κέντρο ναρκωτικών και πορνείας, και η εκάστοτε κυβέρνηση να «ποιεί την νήσσαν», μην αφήνοντας τον νόμο να κυριαρχήσει σε μέρος της ελληνικής επικράτειας.

Στην πρόσφατη εμφάνισή του στη δημοφιλή εκπομπή της Αννίτας Πάνια, στο κανάλι «Ε», ο φημισμένος ηθοποιός είχε δηλώσει ξεκάθαρα, ότι απειλείται η ζωή του από παρακρατικούς κύκλους της ανωμαλίας, πέρα για πέρα ανθελληνικούς και αντιχριστιανικούς. Και να που τώρα, οι απειλές έγιναν πράξη και μόλις λίγες μέρες μετά, ένα φασιστόμουτρο της αριστερής συνιστώσας του «Τίποτα», ένας από τους φανατισμένους αλήτες που κυκλοφορούν ανενόχλητοι και πανελεύθεροι στην περιοχή των Εξαρχείων, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Κ. Πρέκας ζήτησε να πληροφορηθεί πού βρίσκεται ο χώρος στον οποίο κατευθυνόταν, και τόλμησε να υψώσει τη βρωμερή γροθιά του ενάντια σε έναν ΕΛΛΗΝΑ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία!

Η μπουνιά ενάντια στον Πρέκα, είναι γροθιά ενάντια στην Δημοκρατία και στην Ελευθερία. Αλλά, από πού να γνωρίζουν από αυτές τις ιερές πατροπαράδοτες έννοιες του λαού μας οι παρακρατικοί πυρήνες της ανομίας που κάνουν ό,τι γουστάρουν στο «άβατον» των Εξαρχείων…

Τους πείραξε φαίνεται ο σταυρός που φέρει πάντοτε πάνω του, στο στήθος του, ο μεγάλος αυτός Έλληνας, την Ελληνική σημαία στο πέτο του σακακιού του, αλλά και η δήλωση του Κ. Πρέκα στην ως άνω τηλεοπτική εκπομπή, ότι τον ερχόμενο χρόνο θα ανεβάσει στη θεατρική σκηνή τη ζωή και το έργο του Αγίου Γέροντα Παϊσίου του Αγιορείτη, που ήδη συγγράφει ως σενάριο ο εκλεκτός και αξιόλογος συνεργάτης της «Ε.Ω.», κ. Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης.

Φίλες και φίλοι, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ένα απομένει και εμείς να φωνάξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας: Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ! Δυστυχώς, όλοι μαζί δεν χωράμε σ’ αυτή την Πατρίδα, που χάνεται και ξεψυχάει βορά στην παγκοσμιοποίηση της ισοπέδωσης που πρεσβεύουν τα συριζέικα τσογλάνια του Τζορτζ Σόρος. Εμείς, αγαπητοί μας αναγνώστες, πρεσβεύουμε μοναχά δυο πράγματα: Ελλάδα κι Ορθοδοξία! Αυτοί, οι παρουσιαζόμενοι ως «αναρχικοί» μπαχαλάκηδες, είναι εκτελεστικά όργανα του σάπιου συστήματος εξουσίας που θέλει να εξαφανίσει ό,τι θυμίζει Ελλάδα και Χριστό… Θα κληθούμε λοιπόν όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, σαν Έλληνες πολίτες. Και ίσως χρειαστεί να τους αντιμετωπίσουμε κάτω στο δρόμο, με μάχες στήθος με στήθος! Μάλιστα, είναι εχθροί μας, είναι εχθροί των παραδόσεων και των αξιών της ένδοξης φυλής μας, μισούν και θέλουν να καταστρέψουν ό,τι εμείς θεωρούμε ιερό. Γι’ αυτό, «για τη σημαία και το σταυρό, αν χρειαστεί και στο βουνό»!!!...

Είναι η ΩΡΑ του Χρέους και της Ευθύνης. Ή τώρα, ή ποτέ.

«Ελεύθερη Ώρα»

 e-genius.gr ...intelligent web software