Ναθαναηλίδης στην Ε.Ω: ''Oι Μουσουλμάνοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι υπάκουσαν το Τουρκικό Προξενείο''

0
0
0
s2smodern

Με αφορμή την αποχώρηση των Μουσουλμάνων Περιφερειακών Συμβούλων από το ΑΜΘ στο ψήφισμα υπέρ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το οποίο ανέδειξε η Ελεύθερη Ώρα από την πρώτη στιγμή, επικοινωνήσαμε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, κ. Αναστάσιο Ναθαναηλίδη, ο οποίος μας έκανε την εξής δήλωση:

''Οι μουσουλμάνοι πειφερειακοί σύμβουλοι υπακούοντας στις προσταγές του τουρκικού προξενείου, λειτούργησαν ως δούρειοι ίπποι μη συμμετέχοντας στην διαδικασία του ψηφίσματος υπέρ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης. Ύπουλη κίνηση που αγγίζει τα όρια της προδοσίας ήταν η αποχώρηση των μουσουλμάνων συμβούλων από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σκοπός των αποχωρησάντων μουσουλμάνων περιφερειακών συμβούλων, ο οποίος και τελικά επετεύχθη, ήταν να μην υπάρχει απαρτία στην συνεδρίαση, αφού απαιτούνταν η συμμετοχή τουλάχιστον 14 συμβούλων. Πέραν των μουσουλμάνων περιφερειακών συμβούλων όμως, οι υπόλλοιποι περιφερειακοί σύμβουλοι του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, απαξίωσαν προδοτικά την τόσο σοβαρή διαδικασία του ψηφίσματος, ως προς το περιεχόμενό της, και σαν γνήσια γιουσουφάκια στεκόμενοι στην πόρτα της αίθουσας περιγελούσαν την διαδικασία λέγοντας αυτολεξή στην πρόεδρο του Π.Σ «άντε να δούμε τώρα πως θα το περάσεις».

Μετά την αποχώρηση και των 8 μουσουλμάνων συμβούλων απέμειναν μόλις 12 Περιφερειακοί σύμβουλοι και το ψήφισμα υπέρ των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών δεν πέρασε! Την απαράδεκτη στάση των 8 μουσουλμάνων συμβούλων αλλά κοι των λοιπών ''ελληνόφωνων'' κατήγγειλα ως Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ της Χρυσής Αυγής, παραμένοντας μέχρι τέλους στην τελικώς άκαρπη συνεδρίαση.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΘ''

ΑΜΘ, Μουσουλμάνοι, Ψήφιση, Αποχώρηση , Στρατιωτικοί