Συριζαίος Πάλλης: «Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν»

.png
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Οι  διαμαρτυρίες στη Λέσβο στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού έγιναν σήμερα αφορμή αντιπαράθεσης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επίσπευση διαδικασιών χορήγησης ασύλου.

Πάλλης: Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν στη Μυτιλήνη

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης χαρακτήρισε μειοψηφία φασιστοειδών όσους διαμαρτυρήθηκαν καλώντας μάλιστα τα κόμματα να διαλέξουν όχθη. «Να διαλέξουμε όχθη. Αν είμαστε με τη δημοκρατία ή αν είμαστε με αυτούς, με μικρή μειοψηφία φασιστοειδών που κάποιοι χαϊδεύουν για μικροπολιτική. Είχαμε και συλλήψεις αυτών που πήγαν να αμαυρώσουν το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Μόριας» είπε ο κ. Πάλλης.

Βαρβιτσιώτης:

Πάνδημος ο ενθουσιασμός για την επίσκεψη Τσίπρα. Στα όσα είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ο εισηγητής και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος απάντησε με δηκτικό σχόλιο: «Ήταν πράγματι πάνδημος ο ενθουσιασμός με τον οποίον υποδέχθηκαν χθες τον πρωθυπουργό στη Λέσβο» είπε.

Είναι σαφές ότι μόνο μια μικρή μερίδα ''φασιστών'' κατοίκων αντέδρασε στη Λέσβο. Γι' αυτό χρειάστηκε η μισή δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας για να προστατέψει τον Αλέξη...

Ετικέτες: Σύριζα Λέσβος Πάλλης Διαμαρτυρίες