Συριζαίος Πάλλης: «Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν»

0
0
0
s2smodern

Οι  διαμαρτυρίες στη Λέσβο στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού έγιναν σήμερα αφορμή αντιπαράθεσης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επίσπευση διαδικασιών χορήγησης ασύλου.

Πάλλης: Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν στη Μυτιλήνη

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης χαρακτήρισε μειοψηφία φασιστοειδών όσους διαμαρτυρήθηκαν καλώντας μάλιστα τα κόμματα να διαλέξουν όχθη. «Να διαλέξουμε όχθη. Αν είμαστε με τη δημοκρατία ή αν είμαστε με αυτούς, με μικρή μειοψηφία φασιστοειδών που κάποιοι χαϊδεύουν για μικροπολιτική. Είχαμε και συλλήψεις αυτών που πήγαν να αμαυρώσουν το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Μόριας» είπε ο κ. Πάλλης.

Βαρβιτσιώτης:

Πάνδημος ο ενθουσιασμός για την επίσκεψη Τσίπρα. Στα όσα είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ο εισηγητής και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος απάντησε με δηκτικό σχόλιο: «Ήταν πράγματι πάνδημος ο ενθουσιασμός με τον οποίον υποδέχθηκαν χθες τον πρωθυπουργό στη Λέσβο» είπε.

Είναι σαφές ότι μόνο μια μικρή μερίδα ''φασιστών'' κατοίκων αντέδρασε στη Λέσβο. Γι' αυτό χρειάστηκε η μισή δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας για να προστατέψει τον Αλέξη...

Σύριζα, Λέσβος, Πάλλης, Διαμαρτυρίεςe-genius.gr ...intelligent web software