Αυτή εκπροσωπεί την Κύπρο μας. Αλβανικός αετός από την Φουρεράι

-750x430.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Η διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision σχηματίζει με τα χέρια της τον Αλβανικό αετό! Η Φουρέιρα που ποζάρει χαμογελαστή βάζει «φωτιά» με το σύμβολο του Αλβανικού αλυτρωτισμού, δηλαδή την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας που γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη από ακραίους εθνικιστικούς κύκλους της γειτονικής χώρας τα τελευταία χρόνια.

Η φωτογραφία της εκπροσώπου της Κύπρου στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision με τον …Αλβανικό αετό φιγουράρει στην επίσημη σελίδα του Eugent Bushpepa που στέλνει η Αλβανία στη Λισαβόνα! H… Eλένη, που ποζάρει χαμογελαστή, βάζει «φωτιά» με το σύμβολο του Αλβανικού αετού.

Στην περιβόητη «Μεγάλη Αλβανία», οι Αλβανοί υποτίθεται πως διοικούν ένα κράτος που φτάνει νότια μέχρι και την Άρτα, ανατολικά στο Τέτοβο των Σκοπίων και βορειοανατολικά στο Κόσοβο το οποίο έχει αποσχιστεί από την Σερβία. Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο που πριν μερικά χρόνια διέψευδε κατηγορηματικά την Αλβανική καταγωγή της και δήλωνε δημόσια ότι η μητέρα της κατάγεται από το Μέτσοβο και ο πατέρας της έχει …Μεξικάνικες ρίζες! Έγινε μάλιστα έξω φρενών όταν αποκάλυψαν τα ΜΜΕ ότι το πραγματικό όνομά της είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Foureraj), ενώ οι γονείς της λέγονται Kristaq (πατέρας) και Μarjeta (μητέρα) και υποχρεώθηκε να το παραδεχτεί.

Πώς από ντροπή έγινε υπερήφανη ξαφνικά, μόνο η Φουρεράι ξέρει..

Ετικέτες: Αλβανία Πρόκληση Φουρέιρα Αετός Eurovision