Γιατί έχασε η Λεπέν!

n-LEPEN-large570.jpg
0
0
0
s2smodern


Γράφει ο Γ. Σταφυλάς


Όπως ήταν αναμενόμενο η Μαρίν Λεπέν ηττήθηκε .Το αποτέλεσμα αυτό ,κακό για όλη την εθνικιστική Ευρώπη,πρέπει να μας προβληματίσει. Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι το σκόρ που έφερε η Λεπέν ήταν κατώτερο του αναμενόμενου . Η Λεπέν ήταν ήδη ηττημένη από τον πρώτο γύρο ,όταν δεν κατάφερε να βγει πρώτη.

Η αλήθεια είναι αυτή : όταν έχεις όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ευνοϊκή ( βλέπε απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα ,μεγάλη ανεργία ,τριγμούς στην Γαλλική οικονομία) και δεν καταφέρνεις να το εκμεταλλευτείς ,τότε κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς οι Γάλλοι έχουν πολλά να μάθουν ακόμα . Μετά από μερικά ακόμα τζιχαντιστικά χτυπήματα τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά . Επιπλέον το σκόρ υπέρ ευρώ που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που διαβάζουμε αγγίζει το 85% ,αναμένετε να μειωθεί αισθητά καθώς η Γαλλική οικονομία θα πηγαίνει όλο και χειρότερα.

Ας μην ξεχνάμε δε πως μιλάμε για μια οικονομία που την κρατάνε στην ζωή με το ζόρι οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης ,γιατί είναι η Γαλλία. Μόλις κάποια moodys αποφασίσει ότι αυτό δεν αξίζει να συμβαίνει πλέον και την υποβαθμίσει ,τότε θα δούμε που θα παει το 85% υπέρ ευρώ... Ακόμα όμως και αν έβγαινε η Λεπέν πολύ λίγα θα κατάφερνε να αλλάξει . Τα λευκά έθνη της Ευρώπης βρίσκονται σε μια διαδικασία προϊούσας σήψης και τα λεγόμενα εθνικιστικά -ακροδεξιά -ταυτοτικά κόμματα δεν μπορούν να την ανασχέσουν καθώς έχουν βάλει πολύ νερό στο κρασί τους προκειμένου να πάρουν την έγκριση του συστήματος .Έχουμε και άλλες φορές ξαναπεί ,ότι τα κόμματα αυτά βρίσκονται σε λάθος δρόμο . Αλλά πρέπει να αναλύσουμε το γιατί . Ποιος λοιπόν ήταν ο βασικός λόγος που έχασε η Λεπέν; Ήταν ότι συνασπίστηκαν όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου εναντίον της φασιστικής απειλής .Πολύ απλά οι λαοί της Ευρώπης έχουν μάθει ,μετά από δεκαετίες δημοκρατικής εκπαίδευσης , να αντιδρούν όπως το σκυλάκι στο γνωστό πείραμα του Παβλόφ.

Γιατί όμως έχει συμβεί αυτό; Το 1940 ο δημοκρατικός κόσμος είχε να επιλέξει μεταξύ Κομμουνισμού και Φασισμού . Για να καταλάβετε τι ακριβώς παίχτηκε στον Δεύτερο παγκόσμιο διαβάστε το βιβλίο του Ρώσου -πρώην πράκτορα της ΚGB- Βίκτορ Σουβόροφ ,''Στάλιν το μεγάλο σχέδιο'' , θα ξεχάσετε ότι σας διδάσκει η καθεστωτική αφήγηση . Με λίγα λόγια ,ο δημοκρατικός ,δεξιός κόσμος επέλεξε τον Κομμουνισμό . Έσωσε τον Στάλιν ,από το παραλίγο συντριπτικό χτύπημα του Χίτλερ και στην συνέχεια τον εμφάνισε ως απελευθερωτή της Ευρώπης.Με αυτό τον τρόπο ο αστικός κόσμος νομιμοποίησε και δικαίωσε ηθικά τον κομμουνισμό. Από την στιγμή που αυτό συνέβη κάθε Λεπέν είχε ήδη ξεκινήσει να χάνει .Για να το πούμε αλλιώς :όταν ένας δεξιός πανηγυρίζει μαζί με έναν κομμουνιστή για την ''νίκη της Ευρώπης '' ,την 9η Μαΐου ,μια μελλοντική Λεπέν χάνει ήδη από τα αποδυτήρια.

Για το μεταπολεμικό παγκοσμιοποιημένο σύστημα κάθε κόμμα που μιλάει για σύνορα ,πατρίδα ,πολιτισμική ταυτότητα ,εθνική συνοχή, είναι οιονεί φασιστικό .Αποτελεί απειλή και πρέπει να εξοντώνεται .Εξ ου και οι δρακόντειοι αντιρατσιστικοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης .Δυστυχώς αυτά είναι πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουν οι δεξιοί .Μόνοι τους έχουν βάλει τα χέρια τους και έχουν βγάλει τα μάτια τους .Απόδειξη η συμπεριφορά των ψηφοφόρων του Φιγιόν. Ξέρετε ποια είναι η κατάντια της δεξιάς ; H δεξιοί προσπαθούν να γίνουν όλο και πιο συστημικοί για να λάβουν την έγκριση του συστήματος .Τελικά και χάνουν και παραμένουν φασίστες για το σύστημα . Και σκεφτείτε κάτι ακόμα : την ώρα που η αριστερά μάχεται πάντα για το ανέφικτο ,πάντα για την ουτοπία , η λεγόμενη ακροδεξιά μάχεται για το εφικτό.

Για ποσοστώσεις ας πούμε στις απελάσεις .Τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης-αυτά που τα media επιμένουν να αποκαλούν φασιστικά - δεν έχουν και μεγάλες διαφορές από τα χριστιανοδημοκρατικά .Μιλάνε απλά για μείωση στα μεταναστευτικά ρεύματα ,διαχωρισμό παράνομων και νόμιμων μεταναστών ,ενταγμένων και μη και όλα αυτά την ώρα που γνωρίζουν ότι σε μερικές δεκαετίες οι λευκοί χριστιανοί Ευρωπαίοι ,θα είναι μειοψηφία μέσα στις χώρες τους . Για να το πούμε απλά :Η δεξιά -είτε η ακραία είτε η χριστιανοδημοκρατική - μοιάζει με έναν στρατό που υποχωρεί συνεχώς . Είναι σαν ένας στρατός που μάχεται μόνο για να καθυστερήσει την τελική ήττα ...e-genius.gr ...intelligent web software