Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι με τη σύλληψη στον Έβρο

-τουρκος4-750x430.jpg
0
0
0
s2smodern

Μπαράζ δημοσιευμάτων στον τουρκικό Τύπο, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε η σύλληψη του Τούρκου που βρίσκονταν όπως όλα δείχνουν σε διατεταγμένη υπηρεσία και ειδική αποστολή από την ΜΙΤ, κάτι που μπορείτε να διαβάσετε στη σημερινή Ελεύθερη Ώρα. Πράκτορας ή.... περαστικός;

Σε όλα τα δημοσιεύματα αξίζει να σημειωθεί πώς γίνεται λόγος για σύλληψη «σε ουδέτερη ζώνη», κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή για επιχείρηση «γκριζαρίσματος» του Έβρου από την Τουρκία. Όλα επίσης τα τουρκικά δημοσιεύματα μιλούν για σύλληψη που έγινε επειδή ο Τούρκος δήθεν υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης πέρασε μερικά μέτρα μέσα στα ελληνικά σύνορα, αλλά αυτό δεν τον είδαν όταν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν και κρατούνται για περισσότερο από δύο μήνες επειδή ακριβώς και αυτοί από λάθος πέρασαν λίγα μέτρα σε τουρκικό έδαφος, αν τελικά πέρασαν κι όλας και δεν επρόκειτο για ενέδρα.

Και εκφράζουν την έκπληξή τους που συνελήφθη, ενώ πέρασε κατά λάθος τα σύνορα, κάτι που δεν έκαναν βέβαια στην περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ετικέτες: Σύλληψη Έβρος Πράκτορας Δημοσιεύματαe-genius.gr ...intelligent web software