Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Έβρο γλεντούν με τουρκικά τραγούδια

0
0
0
s2smodern

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Έβρο γλεντούν και τραγουδούν με τουρκικά τραγούδια τη στιγμή που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ο Ερντογάν προκαλεί και απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο αμφισβητώντας κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο και παραχαράσσει την ιστορία λέγοντας πώς τις καταστροφές της Σμύρνης τις προκάλεσαν οι Έλληνες στρατιώτες κατά την υποχώρηση τους.

Χωρίς καμία εθνική συνείδηση και προκαλώντας την κοινή γνώμη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τραγουδούν τουρκικά τραγούδια με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς να είναι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας 60 ημέρες και δυστυχώς να μην προβλέπεται σύντομα η αποφυλάκιση τους. Την ώρα λοιπόν που η αγωνία των οικογενειών τους αλλά και όλης της Ελλάδας έχει… χτυπήσει κόκκινο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η βουλευτής του Έβρου Νατάσα Γκαρά και ο μουσουλμάνος συνάδελφος της εκλεγμένος στη Ροδόπη Αϊχάν Καραγιουσούφ διασκέδαζαν το βράδυ του Σαββάτου, ακούγοντας… τούρκικα τραγούδια.

Αυτός μάλιστα είναι που τραγουδάει ένα γνωστό τούρκικο τραγούδι και παίζει το παραδοσιακό τουρκικό μουσικό όργανο Σάζι, ενώ όλη η παρέα δείχνει να διασκεδάζει με την ψυχή της, πιθανόν στο χωριό της Ροδόπης Αμάραντα, απ’ όπου κατάγεται ο κ. Καραγιουσούφ. Η δε κυρία Γκαρά πολιτεύεται στην Ορεστιάδα, την πόλη καταγωγής του ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη. Τι να πει κανείς; Τα λόγια δεν είναι πλέον αρκετά για να περιγράψουν αυτό το θέαμα. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να έχει ζητήσει τις παραιτήσεις τους. Αλλά ποιος πρωθυπουργός;

Καμία εντύπωση δεν πρέπει να μας προκαλούν αυτές οι εικόνες, καθώς οι συριζαίοι είναι γνωστοί πλέον για τις ανθελληνικές απόψεις και θέσεις τους..

Έβρος, Τούρκικα, Βουλευτές, Συριζαίοι, Τραγούδια