Τουρκικό Πυρηνικό Εργοστάσιο απέναντι από την Κύπρο

pirinika.jpg
0
0
0
s2smodern


Γράφει ο Μ. Βιτάλης

Η είδηση ότι σχεδιάζουν οι Τούρκοι την κατασκευή πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ακούγιου προκάλεσε εύλογη ανησυχία σε Κύπριους και Έλληνες. Το σημείο όπου θα κατασκευαστεί ο σταθμός είναι σε απόσταση 20 περίπου χιλιομέτρων από το Ακούγιου, που βρίσκεται στις νότιες περιοχές της Τουρκίας, απέναντι από την ΚΥΠΡΟ. Η περιοχή είναι σεισμογενής και οι σεισμικές δονήσεις, δράσεις, ακολουθίες είναι συχνές. Μάλιστα εκεί κοντά βρίσκεται και το σεισμογενές ρήγμα Ecemi, που μπορεί να δώσει πολύ ισχυρές δράσεις, έντασης μέχρι 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ!

Στην συνάντηση που είχαν Βλαντιμίρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν σε καλό κλίμα, «έκλεισαν» ένα μεγάλο ενεργειακό πρόγραμμα, ύψους 22 δις δολαρίων, που περιλαμβάνει και το πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Ταυτόχρονα φαίνεται ότι ξεπαγώνει η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream. Η εξέλιξη αυτή αφορά άμεσα την Κύπρο, την Ελλάδα, ολόκληρο τον Ελληνισμό και ασφαλώς την πολιτισμένη Δύση. Αυτή η συμφωνία ισχυροποιεί το καθεστώς Ερντογάν και αποσταθεροποιεί την Κύπρο, που βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο σοβαρό κίνδυνο ενός πιθανού σοβαρού πυρηνικού ολοκαυτώματος. Οι ισχυροί του πλανήτη παίζουν σκάκι στις πλάτες μας και ασελγούν πάνω στις σάρκες μας. Γίναμε οι κομπάρσοι της Ιστορίας.

Ταυτόχρονα, μια ακόμα εντυπωσιακή είδηση προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς. Συγκεκριμένα ο Ρώσος ταγματάρχης εν αποστρατεία Βίκτορ Μπάρανετς, μιλώντας στην ρωσική εφημερίδα «KosmolsKaya Pravda» δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο ρωσικός στρατός, σε συνεργασία με την FSB, έχουν τοποθετήσει στα βάθη της αμερικανικής ακτογραμμής ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ που βρίσκονται εν υπνώσει και μπορεί να ενεργοποιηθούν εύκολα!!!

Αν μάλιστα πυροδοτηθούν, σε ενδεχόμενο πόλεμο ΗΠΑ και Ρωσίας θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές. Συγκεκριμένα, εκτός των άλλων θα προκαλούσαν ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα κατέστρεφαν πόλεις των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων το Μαϊάμι και τη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!! Ο συγκεκριμένος ρώσος αξιωματικός, δεν είναι ένας τυχαίος, αλλά υπήρξε κατά το παρελθόν εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας και ασφαλώς γνωρίζει πολλά καλά κρυμμένα μυστικά.e-genius.gr ...intelligent web software