Μουσουλμάνοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι αποχώρησαν για να μην εγκριθεί ψήφισμα για τους δύο στρατιωτικούς

.jpg
0
0
0
s2smodern

Προδοσία μουσουλμάνων Περιφερειακών συμβούλων στην Θράκη: Αποχώρησαν για να μην εγκριθεί ψήφισμα υπέρ των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών!

Οι εν λόγω μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποχώρησαν λίγο πριν έρθει προς έγκριση ψήφισμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.

Σκοπός των αποχωρησάντων μουσουλμάνων περιφερειακών συμβούλων, ο οποίος και τελικά επετεύχθη, ήταν να μην υπάρχει απαρτία στην συνεδρίαση, αφού απαιτούνταν η συμμετοχή τουλάχιστον 14 συμβούλων. Μετά την αποχώρηση όμως των 8 μουσουλμάνων συμβούλων απέμειναν μόλις 12 Περιφερειακοί σύμβουλοι και το ψήφισμα υπέρ των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών δεν πέρασε!

Την απαράδεκτη στάση των 8 μουσουλμάνων συμβούλων κατήγγειλε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ της Χρυσής Αυγής, Αναστάσιος Ναθαναηλίδης ο οποίος παρέμεινε μέχρι τέλους στην τελικώς άκαρπη συνεδρίαση.

Πλήθος δημοσιευμάτων προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κίνηση αυτή των Μουσουλμάνων, χωρίς όμως να μπορούν να τα καταφέρουν..

Ετικέτες: Θράκη Συμβούλιο ΑΜΘ Μουσουλμάνοιe-genius.gr ...intelligent web software