Ανακοίνωση Εθνικού Μετώπου για το 1ο Συνέδριο

0
0
0
s2smodern

Μετά από την απόφαση για επαναδραστηριοποίηση του Εθνικού Μετώπου, με νέες δράσεις, συνεργάσια νέων και παλαιών στελεχών, συμμετοχή σε Ευρωομάδα και δύο ανοιχτές εκδηλώσεις ήρθε η ώρα για το πρώτο συνέδριο του κόμματος.

Με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα, το Εθνικό Μέτωπο ανακοίνωσε την επιτροπή των προσυνεδριακών, με κατάληξη φυσικά στο μεγάλο οργανωτικό συνέδριο της Αθήνας. Αναλυτικότερα:

'' Μετά τις προσχωρήσεις και την συνεχιζόμενη προσπάθεια οργανωτικής ανασυγκροτήσεως και αναπτύξεως, σύμφωνα με όσα είχαν εξαγγελθεί, το κίνημά μας προχωρά στην έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών για την πραγματοποίηση του 1ου Συνεδρίου. Το Εθνικό Μέτωπο, πιστό στις ιδεολογικές του θέσεις , στην αποστολή του, στην πολιτική του διαδρομή, κρίνει ως απολύτως αναγκαία την διεξαγωγή του συνεδριου που θα κληθεί να αποφασίσει για την επόμενη φάση της πορείας του, μέχρι τη τελική νίκη. Το περιεχόμενο του συνεδρίου που περιλαμβάνει, πολιτικά, οργανωτικά, καταστατικά θέματα, είναι ο αναγκαίος σταθμός για την κρίσιμη αντεπίθεση που τόσο έχει ανάγκη το Ελληνικό Έθνος και η κοινωνία. Για την έναρξη και την ανάπτυξη του προσυνεδριακού διαλόγου και την δημιουργία όλων των προυποθέσεων ουσιαστικής πολιτικής που επιδιώκουμε να περιλάβει όλες τις δυνάμεις της πατριδας που αγωνίζονται για το τέλος του θλιβερού συστήματος, ήδη στο κίνημα συστάθηκε και λειτουργεί η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, όπως ρητά προβλέπει το καταστατικό άλλωστε.

Στην επιτροπή συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά, οι:

Αντωνιάδης Θεοχάρης

Βεργιάννης Γεώργιος

Ζαφειρόπουλος Δημήτριος

Λουκάς Παναγιώτης

Νικολόπουλος Ιωαννής

Ρήγας Χρήστος

Ψωράκης Στυλιανός

Καλούνται οι συναγωνιστές και φίλοι, από όλη την επικράτεια της χώρας, που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά και να συνδράμουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες να επικοινωνούν καθημερινά με τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου που είναι τα εξής: 6942/577569 - 697/4886003 - 2130440529''.

Ανακοίνωση, Συνέδριο, Εθνικό Μέτωπο, Προσυνεδριακέςe-genius.gr ...intelligent web software