Ενισχυμένη εποπτεία από το καλοκαίρι. Γιατί τώρα τι έχουμε;

greece8esmoi-670x400.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας θα περιέλθει η χώρα μας, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που πραγματοποιήθηκε στην Σόφια.

Ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο δήλωσε ότι η συνολική συμφωνία για την έξοδό μας θα γίνει στην συνεδρίαση του Ιουνίου.

Οπότε λίγο νωρίς πανηγυρίζει η κυβέρνηση. Ο Σεντένο δήλωσε ακόμα ότι οι επικεφαλής των «Θεσμών» θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 14 Μαΐου για την τέταρτη αξιολόγηση και πως η χώρα μας ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί κάποιο «διάδοχο» πρόγραμμα και οι συζητήσεις θα περιοριστούν στις προτάσεις για «ενισχυμένη εποπτεία». Δηλαδή και δανειακή σύμβαση δεν θα υφίσταται, ούτε κάποιας άλλης μορφής πρόγραμμα, δεν θα παίρνουμε χρήματα δηλαδή, και θα είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πράξη όσα ψήφισε η αριστερή μας κυβέρνηση.

Όλα αυτά μαζί με την «ενισχυμένη εποπτεία» η κυβέρνηση τα θεωρεί επιτυχία , αλλά τι την ενδιαφέρει, άλλοι θα κυβερνούν τότε και αυτοί θα διαδηλώνουν στους δρόμους για να μην περάσουν τα μέτρα που οι ίδιοι ψήφισαν.

Μόνο ως κοροϊδία  μπορεί να θεωρηθεί αυτό, αλλά ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι πλέον τους αριστερούς...

Ετικέτες: ΔΝΤ Μνημόνια Εποπτεία Τοκογλύφοι