Ξεκινούν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο

0
0
0
s2smodern

Στην πλατφόρμα έχουν ήδη αναρτηθεί 20 πλειστηριασμοί

Αρχίζουν σήμερα Παρασκευή οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση των δανειστών να προχωρήσει η διαδικασία ώστε να μειωθούν τα «κόκκινα» δάνεια που έχουν οι τράπεζες στα χαρτοφυλάκια τους. Μετά από πολλά προβλήματα, εντάσεις, αντιδράσεις και εμπλοκές, κυβέρνηση, δανειστές,τράπεζες και συμβολαιογράφοι κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή ώστε να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί. Στην πλατφόρμα έχουν ήδη αναρτηθεί 20 πλειστηριασμοί.

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αυξάνονται συστηματικά και έχουν κατά κύριο λόγο επισπεύδουσες τις τράπεζες. Έως σήμερα είχαν αναγγελθεί 7.442 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων οι 404 διενεργούνται αυτή την εβδομάδα. Παρόλο που ο αριθμός των ακινήτων έχει αυξηθεί σηματικά το αγοραστικό ενδιαφέρον παραμένει σε χαμηλά ακόμη επίπεδα.

Όσο οι συριζαίοι θα διοργανώνουν φιέστες για τη δήθεν έξοδο από τα μνημόνια το καλοκαίρι, τόσο θα συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί, οι φόροι, η ανεργία και η φτώχεια.Τους έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τσιμπάει από τις ψεύτικες υποσχέσεις των σοσιαλιστών...

 

κυβέρνηση, Πλειστηριασμοί, Αριστερά, Ηλεκτρονικοί, Σοσιαλιστές