Σχολή στελεχών από τη Μαριόν Λεπέν

260418-marion-le-pen.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

«Aκαδημία Πολιτικών Επιστημών» ιδρύει η ανιψιά της επικεφαλής της Μαρί Λεπέν, Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν.

Σύσσωμος ο γαλλικός Τύπος αναφέρεται στη νέα πρωτοβουλία της ξανθιάς Μαριόν,η οποία,πριν από ένα χρόνο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική σκηνή της χώρας για να έχει περισσότερο χρόνο για την μονάκριβη κόρη της.

Το σχολείο της Μαριόν θα ανοίξει τον Ιούνιο τις πύλες του για να υποδεχθεί το νέο «αίμα» του γαλλικού Εθνικισμού. Η 28χρονη Μαριόν ιδρύει μία σχολή στη Λυών και το κτίριο θα είναι 400 τ.μ., όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Figaro. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την πολιτική, η Μαριόν είναι έτοιμη να λειτουργήσει την ακαδημία στην περιοχή Confluence, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien». Προτού αποσυρθεί από το κόμμα που ίδρυσε ο παππούς,η Μαριόν ήταν το «νούμερο 3» στο «Εθνικό Μέτωπο».

Θεωρείται πιο συντηρητική από την θεία της. Οι αξίες και τα πιστεύω της βρίσκονται πιο κοντά στην κοσμοθεωρία του αγαπημένου της παππού της Ζαν Μαρί Λεπέν. Για πολλούς θεωρείται η μελλοντική αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Το «ελεύθερο και ανεξάρτητο» ίδρυμα θα εκπαιδεύει τους ηγέτες του «αύριο» εντοπίζοντας όσους έχουν το θάρρος,την ευφυΐα,την διορατικότητα και την ικανότητα να δρουν αποτελεσματικά … προς όφελος της κοινωνίας», έγραψε το εβδομαδιαίο περιοδικό «Valeurs Actuelles» που πρόσκειται στην Ακροδεξιά για τη σχολή που ιδρύει η Μαριόν. Στα μαθήματα της σχολής περιλαμβάνονται σεμινάρια, όπως: «Πώς το ευρώ καταστρέφει την Ευρώπη», «Ισλάμ και ισλαμισμός» και «Πώς να κάνετε τις αξίες σας δράση». Για τους πολιτικούς αναλυτές,σίγουρα η δημοτικότητά της θα ενισχυθεί με αυτή την πρωτοβουλία. Πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι η δημοτικότητά της βρίσκεται ήδη στο 19%, μία μονάδα πάνω από αυτή της Μαρίν Λεπέν…Απίστευτο αν σκεφθεί κανείς ότι πλέον η Μαριόν δεν ασχολείται με τα κοινά.

Πρόκειται για εξαιρετική κίνηση αυτή για τους νέους Γάλλους Πατριώτες, κά΄τι που ίσως δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την εξουσία...

Ετικέτες: Λεπέν Μαριόν Σχολή Στελέχη