Κοκούν από Μπαγκλαντές: «Αγαπάμε τον Αλέξη, θα τον στηρίξουμε»

af74e0d317186314eec3cdb8268443db_L.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ο Κοκούν από το Μπαγκλαντές υμνεί τον Αλέξη και το λέει ξεκάθαρα, «τον αγαπώ, θα τον ψηφίσω». Δυστυχώς δεν τρολάρουμε. Αυτή είναι εικόνα της σημερινής κοινωνίας.

Σε λίγο χρονικό διάστημα, οι «μετανάστες» θα έχουν την ικανότητα να αποφασίζουν για το μέλλον της πατρίδας μας. Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000 μετανάστες, ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσα από ένα μπαράζ αλλαγών στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι αλλαγές αυτές, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών, απλουστεύουν και επισπεύδουν σε εξαιρετικό βαθμό σε νομικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο (πχ ακόμα και με τη δραστική μείωση του παράβολου που πρέπει να πληρώσει ο αιτών/η αιτούσα ιθαγένειας), τη διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη (μαζί με τη Γερμανία) και οι συγκεκριμένες αλλαγές επιχειρούνται στην κατεύθυνση της αντιμετώπισής του.

Προφανώς δεν μιλάμε για λύση του δημογραφικού αλλά για αντικατάσταση πληθυσμού. Και για έναν έτοιμο στρατό ψηφοφόρων και όχι μόνο, όπως ομολόγησε και ο Κοκούν από το Μπαγκλαντές που αγαπάει τον Τσίπρα...

Ετικέτες: Ελληνοποιήσεις Ψήφοι Κοκούν Μπαγκλαντές