Η Ορεστιάδα δεν ξεχνάει τα παιδιά της

0
0
0
s2smodern

Στις 27 Μάϊου 2018 ο Δήμος Ορεστιάδας θα διοργανώσει δρόμο με ειρηνικό χαρακτήρα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ο δρόμος θα έχει δύο παράλληλες διαδρομές, α) των 36 χλμ. με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας έως το Τελωνείο Καστανεών και επιστροφή και β) των 18 χλμ. με αφετηρία το Τελωνείο Καστανεών με τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας. Ανά 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας.

Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο γραφείο κοινωνικής προστασίας του Δήμου Ορεστιάδας στο ισόγειο του Δημαρχείου από 30 Απριλίου έως και 23 Μάϊου 2018, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και χωρίς οικονομική συμμετοχή.

Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη από 30 Απριλίου 2018 στο link του Δήμου www.orestiada.gr. Πληροφορίες στο τηλ. 2552350334. Σκοπός της διοργάνωσης είναι δρομείς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν σε αυτόν του δρόμο «ΕΙΡΗΝΗΣ» και όχι χρονομέτρων, να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και να μεταφέρουν σε κάθε γωνιά του κόσμου το μήνυμα συμπαράστασης.

Ο Δήμος Ορεστιάδας δεν ξεχνάει τους δύο στρατιωτικούς μας και το αποδεικνύει συνεχώς με διάφορους τρόπους.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα τελειώσει το μαρτύριο των δύο Ελλήνων στρατιωτικών...

Αγώνας, Στρατιωτικοί, Αιχμάλωτοι, Συμπαράσταση, Ορεστάδα, Δρομείςe-genius.gr ...intelligent web software