Αλβανοί οι ύποπτοι για τη δολοφονία Σταματιάδη

0
0
0
s2smodern

Τα μέλη σπείρας Αλβανών κακοποιών, που είχαν προ τριετίας συλληφθεί για ληστείες και διαρρήξεις κατοικιών στην Αττική και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο του 52χρονου επιχειρηματία τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου στην Κηφισιά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας εμφανίζονται βέβαιοι ότι οι δράστες της φονικής ληστείας έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Κατόπιν έρευνας στο ηλεκτρονικό τους αρχείο μάλιστα και με κριτήριο τη μεθοδολογία δράσης των δύο κακοποιών, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στην πλάτη τον 52χρονο επιχειρηματία, φέρεται να έχουν περιορίσει σημαντικά το εύρος της έρευνάς τους και να έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένες σπείρες Αλβανών κακοποιών.

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, κατέληξε την Παρασκευή, 20 Απριλίου.

Καταδικασμένοι και προσφάτως αποφυλακισμένοι οι δολοφόνοι Αλβανοί, που ερευνά η Αστυνομία!

Οι αριστεροί αντί να προσπαθούν να επαναφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες, κοιτάνε πώς θα ελευθερώσουν περισσότερους εγκληματίες για να έχουμε περισσότερες ληστείες, δολοφονίες κτλ.

Ελπίζουμε γρήγορα να βρεθούν και να συλληφθούν οι αλλοδαποί (έπεσε κανείς από τα σύννεφα;) εγκληματίες...

Δολοφονία, Αλβανοί, Κακοποιοί, Κηφισιά, Ύποπτοι