Τσιάρτας: «Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ, δεν θα μας επιβάλετε τις ανώμαλες επιθυμίες σας».

.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Με πρόσφατη τοποθέτησή του, στο ραδιόφωνο, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε εκφράσει την ικανοποίηση του για το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στην αναδοχή και υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Στον Βαλλιανάτο απάντησε ο Βασίλης Τσιάρτας, μέσω Facebook. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος έγραψε το εξής:

''Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά''.

Ο Τσιάρτας εδώ και καιρό προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπερασπισθεί την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και την Οικογένεια και αυτό δεν αρέσει στους αριστερούς αλλά ούτε... στους ομοφυλόφιλους...

Εγκεφαλικά μοίρασε πάλι ο διεθνής ποδοσφαιριστής στους... λοατκι...

 

Ετικέτες: Τσιάρτας Ελλάδα Απάντηση Ομοφυλοφιλία Ανωμαλία