Σύριοι πιλότοι ζητούν άδεια από τον Άσαντ για καταρρίψεις

160418-syrioi-pilotoi.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Η αεροπορία της Συρίας στέλνει μήνυμα στον πρόεδρο al-Assad ζητώντας του να δώσει εντολές για να αντιμετωπίσει τα αεροπλάνα που βομβαρδίζουν στη Συρία.

Είναι ικανά τα αεροσκάφη MiG-31 και MIG-29, και είναι σε θέση να δεσμεύσουν και να καταρρίψουν μερικά από τα επιθετικά αεροσκάφη που πραγματοποιούν επιδρομές στη Συρία. Οι σύριοι πιλότοι δήλωσαν στην επιστολή τους στον Πρόεδρο Assad:

''Δεν μπορούμε πλέον να ανεχόμαστε την ταπείνωση και να είμαστε καθηλωμένοι στις αεροπορικές μας βάσεις μπροστά στα πολεμικά μας αεροπλάνα. Δεν επιτελούμε το εθνικό και πατριωτικό καθήκον μας που είναι η προάσπιση του εναέριου χώρου της Συρίας. Τα ισραηλινά, τα βρετανικά και τα γαλλικά αεροπλάνα και οι αμερικανικοί πύραυλοι είναι στην ταχύτητα του αεροσκάφους και μπορούμε να τα καταστρέψουμε. Καλύτερα να καταστραφούν τα αεροσκάφη μας, εν ονόματι της στρατιωτική μας τιμής αντί να παραμείνουμε στην ταπείνωση, ενώ μπορούμε να ανάψουμε την ατμόσφαιρα της Συρίας με αεροπορικές μάχες''.

Τέλος, σύμφωνα με το dimpenews.com, οι σύριοι πιλότοι ζήτησαν από το σύριο Πρόεδρο Άσαντ να τους επιτρέψει να απογειωθούν αμέσως αφότου ένα συριακό ραντάρ λάβει το σήμα για έναν εχθρικό αεροπορικό στόχο που επιτίθεται στη συριακή επικράτεια. Εάν τους δίνονταν η άδεια ν΄απογειωθούν και να υπερασπιστούν θα έπλητταν τα επιτιθέμενα αεροπλάνα και θα χτυπούσαν τους πυραύλους στον αέρα. Οι σύριοι πιλότοι είναι αποφασισμένοι για το μαρτύριο, ενώ οι προδότες ξένοι πιλότοι φοβούνται το θάνατο και θα φύγουν. Αν καταστρέψουμε τα 200 αεροπλάνα που έχουμε και καταστρέψουμε 200 εχθρικά αεροσκάφη, έτσι η Συρία θα κερδίσει.

Θα δώσουμε τη μεγαλύτερη δόξα στους κατοίκους της Συρίας για την ιστορία. Μετά από μας, ένας ισραηλινός ή άλλος ξένος πιλότος δεν θα τολμήσει να προσεγγίσει τον συριακό εναέριο χώρο.

Οι Σύριοι πιλότοι φαίνονται αποφασισμένοι να απαντήσουν στην επιθετική πολιτική της Αμερικής, η οποία άναψε φωτιές στη Μέση Ανατολή για ακόμα μία φορά..

Ετικέτες: Συρία Ασαντ Επιστολή Αεροπορία Πιλότοι