Δηλώσεις κατά του Καμμένου και του Άσαντ από Τούρκο Υπουργό

yunanli-bakani-ciddiye-almiyoruz-h1523608729-c093ba.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Έκτακτες δηλώσεις έκανε ο υπουργός Αμύνης της Τουρκίας Νουρεττίν Τζανικλί σε εφημερίδα. Μεταφέρουμε αυτούσια την είδηση:

''Ο υπουργός Τζανικλί όταν τον ρωτήσαμε την άποψη του για τον υπουργό Αμύνης της Ελλάδας Πάνο Καμμένο ο οποίος έχει δηλώσει πως ''Οι Έλληνες μαχητές το 1821 προκάλεσαν την ήττα της πανίσχυρης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όσοι σκέφτονται μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία πρέπει να θυμηθούνε το 1821'' και έχει χαρακτηρίσει την Τουρκία ''εχθρό που προκαλεί'', μας απάντησε λέγοντας πως ''Σίγουρα δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον υπουργό Αμύνης της Ελλάδας''.

Ο υπουργός αναφερόμενος επίσης στην επικίνδυνη κλιμάκωση των τελευταίων ημερών ανάμεσα στο μπλογκ των ΗΠΑ και της Δύσης με την Ρωσία, είπε τα εξής: ''Εάν από την αρχή είχαν πραγματοποιηθεί οι πολιτικές και οι προτάσεις που ως Τουρκία υποστηρίζαμε, εάν αυτές είχαν εισακουστεί από Αμερική, Ρωσία και από τους άλλους συμμάχους, σήμερα δεν θα προέκυπτε κανένα από αυτά τα θέματα. Στην κρίση της Συρίας και οι ΗΠΑ και η Ρωσία στέκονται λάθος. Οι μεν ΗΠΑ στηρίζουν και επιχειρούν μαζί με τις τρομοκρατικές οργανώσεις ΠΚΚ, YPG και PYD. Ενώ η Ρωσία στηρίζει το καθεστώς Άσαντ που προκάλεσε μέχρι τώρα την δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων Σύριων.

Εμείς δηλώνουμε πως ο Μπασάρ Άσαντ πρέπει οπωσδήποτε να φύγει.''

Πηγή: Toyrkikanea

Αφιερωμένο στους υποστηρικτές της ''ελληνοτουκικής φιλίας'' και της ''καλής γειτονίας''.

Ο Τούρκος δεν καταλαβαίνει από λόγια...

 

Ετικέτες: Συρία Ασαντ Υπουργός Δηλώσεις Καμμένος