Δήλωση Κούρδου Ηγέτη για Αφρίν, Ρωσία και Τουρκία

rosiko-praktoreio-eidiseon-epikeitai-epemvasi-asant-kata-tourkon-afrin-0.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

O αναπληρωτής πρόεδρος του HDP Σεζάι Τεμμελί, σχετικά με την τριμερή σύνοδο της Άγκυρας στην οποία μετείχαν ο Ερντογάν, ο Πούτιν και ο Ρουχανί, δήλωσε:

''Βλέποντας αυτά που συζητούνται σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στην Συρία, μοιάζει με ανέκδοτο. Τούρκος, ένας Ρώσος και ένας Ιρανός έκατσαν και συζητάνε για την Συρία. Και όμως αυτοί που θα έπρεπε να μιλάνε είναι οι Σύριοι. 200.000 άτομα τα οποία στερήθηκαν τα σπίτια που είχαν στο Άφριν, βρίσκονται αντιμέτωποι με θέματα τροφής, νερού και καταλύματος.

Αυτοί οι οποίοι μετέφεραν εκεί τα απόβλητα της ISIS τα μέλη του OSO, να τους πάρουν και να φύγουν μαζί. Σήμερα στο Άφριν συμβαίνουν αρπαγές και λεηλασίες. Οι λεηλατούντες έφτασαν στο σημείο να σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο ΠτΔ βγαίνει και δηλώνει πως ''εάν δεν υπάρχει γαλήνη στην Συρία δεν υπάρχει γαλήνη και στην Τουρκία''.

Μα εσείς είστε που διώξατε την γαλήνη από την μοναδική περιοχή της Συρίας που είχε γαλήνη στην διάρκεια του πολέμου.''

Σαν να σας ακούγονται γνώριμα όλα αυτά που λέει ο Τεμμελί, έτσι δεν είναι; Και η κατάσταση στην Κύπρο σαν ανέκδοτο δεν είναι;

Σε αυτούς λοιπόν που λένε πως ''αν δεν υπάρχει γαλήνη στην Τουρκία δεν υπάρχει γαλήνη και στην Κύπρο'', το ερώτημα είναι το εξής:

''Ποιος είναι αυτός λοιπόν που διώχνει την γαλήνη από την Β. Κύπρο;''

Πηγή: Tourkikanea.

Ετικέτες: Τουρκία Συρία Δήλωση Αφρίν Ρωσία Ιράν Κούρδος