850.000 "ελληνοποιήσεις" από τους αριστερούς

-8.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000 μετανάστες, ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσα από ένα μπαράζ αλλαγών στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι αλλαγές αυτές, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών, απλουστεύουν και επισπεύδουν σε εξαιρετικό βαθμό σε νομικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο (πχ ακόμα και με τη δραστική μείωση του παράβολου που πρέπει να πληρώσει ο αιτών/η αιτούσα ιθαγένειας), τη διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας.

Γύρω στους 150.000 είναι υπήκοοι χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον 50.000 διαμένουν στη χώρα με διάφορες ειδικές άδειες παραμονής, ενώ 50.000 περίπου είναι ομογενείς που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια και ασυλούχοι ή αιτούντες άσυλο. Δηλαδή πρόκειται για τουλάχιστον 800.000 με 850.000 μετανάστες που διαμένουν νομίμως στη χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κοιτάξτε πόσο εύκολο είναι να αυξηθούμε εμείς οι "Έλληνες". Μία απλή διοικητική πράξη χρειάζεται και οι έχοντες Ελληνικό διαβατήριο (ιθαγένεια) θα αυξηθούν κατά 850.000! Εννοείται ότι αυτοί οι "Έλληνες" θα ανταμείψουν πολιτικά αυτούς που τους Ελληνοποίησαν, δεν φανταζόμαστε να είναι αχάριστοι. Να δούμε τους  Νεοδημοκράτες να βγαίνουν τώρα και να τα χώνουν στον Σύριζα, που τελειώνει απλώς την δουλειά που αυτοί ξεκίνησαν!

Οι κόκκινες γραμμές του Καμμένου που πήγαν;

Όλα για την καρέκλα; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Ετικέτες: Αλλοδαποί Αριστερά Ελληνοποιήσεις Δημογραφικό Ψήφοι