Ιταλός Ευρωβουλευτής εναντίον Αλβανού κλέφτη

110418-lega.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

«Θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τους Ιταλούς, αφού έχουμε πληρώσει πάνω από 6.500 ευρώ για να σε θεραπεύσουμε. Ήρθες στην Ιταλία για να μας κλέψεις, τώρα πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου».

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Ευρωβουλευτής Άνγκελο Τσιόκα από την Παβία, του κόμματος της Λέγκα του Βορρά, μίλησε στον 26χρονο Αλβανό που εισήχθη στην πολυκλινική του Σαν Ματέο στην Παβία.

Ο τελευταίος εμπλέκεται σε απόπειρα κλοπής, αλλά τραυματίσθηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο Καστέτζιο από έναν 56χρονο Ιταλό και η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα. Το ιταλικό πρακτορείο ''Ansa'' γράφει ότι ο Τσιόκα παρέδωσε στον αλβανό ένα χαρτόνι (πλακάτ) στο οποίο αναγράφεται το ποσό της νοσηλείας του στην πολυκλινική για την εγκληματική δραστηριότητά του, τονίζοντας ότι τα χρήματα αυτά είναι των Ιταλών φορολογουμένων.

«Αυτός ο κύριος, παράνομος και εγκληματίας, ήρθε στη χώρα μας για να κλέψει. Πρέπει να ευχαριστήσει όλους τους Ιταλούς για το ποσό που του έχουν δωρίσει για την κάλυψη των δαπανών νοσηλείας του. Δεν θέλουμε εγκληματίες στην χώρα μας. Ζητούμε να αλλάξει ο νόμος για τις υποθέσεις αυτοάμυνας», δήλωσε ο Τσιόκα.

Έξυπνη ενέργεια που καταδεικνύει ένα τεράστιο πρόβλημα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα. Πέρα από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, των προνομίων των αλλοδαπών και της ιθαγένειας, πρέπει να αλλάξει και ο νόμος για τις υποθέσεις αυτοάμυνας. Παρόμοιο περιστατικό είχαμε και στην Ελλάδα με τον 88χρονο, που τελικά βρίσκεται να έχει περισσότερες κατηγορίες απ' ότι ο ληστής που εισέβαλλε στο σπίτι του..

 

 

Ετικέτες: Αλβανός Ευρωβουλευτής Ιταλία Λέγκα Κλέφτης