Τραμπ: ''Ρωσία ετοιμάσου, οι πύραυλοι έρχονται''

0
0
0
s2smodern

Με απειλές απάντά ο αμερικανός Πρόεδρος στη Ρωσία, μετά την δήλωση ότι θα καταρρίψει τυχόν αμερικανικούς πυραύλους που θα εκτοξευθούν κατά της Συρίας

"Η συνεργασία πιο επωφελής από την αντιπαράθεση", λέει ο Μεντβέντεφ

Με ένα Tweet απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ στον ρώσο πρεσβευτή στον Λίβανο, ο οποίος δήλωσε ότι η Ρωσία θα καταρρίψει τους αμερικανικούς πυραύλους που θα εκτοξευθούν κατά της Συρίας. Ο αμερικανός Πρόεδρος με ανάρτησή του στο Twitter, απειλεί ότι θα εκτοξεύσει "νέους, ωραίους και έξυπνους" πυραύλους κατά της Συρίας, καλώντας την Ρωσία να είναι "έτοιμη" και λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να συνεργάζεται με ένα "Ζώο που σκοτώνει με αέρια" τους ανθρώπους του και το απολαμβάνει.

"Η Ρωσία λέει ότι θα καταρρίψει κάθε πύραυλο που εκοτεξεύεται κατά της Συρίας. Ετοιμάσου Ρωσία, γιατί θα έρθουν ωραίοι, νέοι και 'έξυπνοι'! Δεν θα έπρεπε να συνεργάζεστε με ένα ζώο που σκοτώνει με αέρια τον λαό του και το απολαμβάνει!", έγραψε ο Τραμπ.

"Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι χειρότερες τώρα από κάθε άλλη στιγμή, περιλαμβανομένου του Ψυχρού Πολέμου. Δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Η Ρωσία μας χρειάζεται να την βοηθήσουμε με την οικονομία της, κάτι που ήταν πολύ εύκολο να κάνουμε και όλα τα έθνη πρέπει να δουλέψουν μαζί. Σταματάμε την κούρσα των εξοπλισμών", πρόσθεσε με νέα ανάρτηση ο Αμερικανός Πρόεδρος.

 

Τράμπ, Πύραυλοι, Ρωσία, Πούτιν, Σχέσεις