Προκλητικός ο Τούρκος Μπαχτσελί για Αιγαίο και Έβρο

17844696.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

«Θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν», είπε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί και κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι έχει «πάθει κρίση υστερίας», αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργείου να μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες στο Αιγαίο και στον Έβρο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του ο Μπαχτσελί είπε: «ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στην Αθήνα...».

Συνεχίζοντας μάλιστα, στο ίδιο ύφος, συμπλήρωσε: «Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική».

Καταλήγοντας τις νέες εμπρηστικές του δηλώσεις ο εταίρος της τουρκικής κυβέρνησης σημείωσε πως «οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια».

Φαίνεται ότι ο Μπαχτσελί μυαλό δεν βάζει. Καμία ανοχή στην τουρκική προκλητικότητα, όπως ακριβώς συνέβη στη Ρω με το ελικόπτερο. Και την απάντηση θα την πάρουν σύντομα οι Τούρκοι!

Ετικέτες: Δηλώσεις Μπαχτσελί Προκλητικές