Γράφτηκε στις .

Άγιε Λαρίσης, τα είπατε ή δεν τα είπατε;;;

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Αύριο στην Ελεύθερη Ώρα η απάντηση  - καταπέλτης του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων, Αμβρόσιου! 

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Εκτενή – όσο και ειρωνική - επιστολή προς τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο έστειλε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος. Αφού ξεκαθαρίσω ότι θα δημοσιευθεί ολόκληρη στο φύλλο της Παρασκευής, ας σταθώ στο σημείο όπου ο Άγιος Λαρίσης συκοφαντεί την Ελεύθερη Ωρα!

Γράφει, λοιπόν, προς τον κ. Αμβρόσιο τα εξής:

«Με καλείτε σέ μετάνοια και διόρθωση ημαρτημένων, όπως γράφετε, διότι δήθεν είπα ότι «Θεόσταλτο είναι το εμβόλιο κατά του covid».

Ευτυχώς έχετε το θάρρος να παραδεχθείτε πώς δεν το είπα, αλλά έτσι έγραψε ότι είπα ἡ γνωστή για τον προσανατολισμό και την ποιότητά της εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα».

Σεις δε πού είστε τακτικός αναγνώστης και παραπέμπετε συχνά για να στηρίξετε τίς υποθέσεις Σας σέ άρθρα της εφημερίδας αυτής, αντί να απευθυνθείτε στην εφημερίδα και να απαιτήσετε να αναθεωρήσει το ημαρτημένο πρωτοσέλιδό της τής 26ης Οκτωβρίου 2021, με το οποίο υπό τον τίτλο «”Ο Θεός μας έδωσε το εμβόλιο!” Ο Μητροπολίτης Λαρίσης “ξαναχτυπά” δίχως έλεος!», βάζει στο στόμα μου λόγια πού δεν είπα, αντί αυτού πέραν πάσης προσδοκίας ζητάτε από εμένα να αναθεωρήσω…

Περαιτέρω, εν γνώσει Σας ότι δεν είπα την παραπάνω φράση, οικοδομείτε επί αυτής όλην την προβληματική επιχειρηματολογία του άρθρου Σας».

Ώστε δεν τα είπατε Άγιε Λαρίσης; Δηλαδή τα… φαντάστηκαν οι δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ της Ε.Ω., τους οποίους και ειρωνεύεστε; Είστε βέβαιος; Μήπως… ξεχάσατε τις δηλώσεις σας στην τηλεόραση «Θεσσαλία», όπου είπατε επί λέξει τα εξής (υπάρχει και το βίντεο):

«Να πως φαίνεται η πρόνοια του Θεού εκεί που ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εδώ (σ.σ. στην πανδημία) ο Θεός εκφράζεται με άλλον τρόπο. Δηλαδή μας έδωσε τα μέσα τα οποία μας προτείνουν οι υγειονομικοί και το εμβόλιο. Να πω ξεκάθαρα ότι ό,τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος δεν θα το κάνει ποτέ ο Θεός. Ή για να το πω απλά αν έχει κάποιος πονοκέφαλο και έχει δίπλα του την ασπιρίνη δεν θα κάνει θαύμα ο Θεός να σου περάσει ο πονοκέφαλος».

Και σας ερωτώ ξανά Άγιε Λαρίσης, όταν λέτε ότι ο «Θεός εκφράζεται μέσω του εμβολίου», τι ακριβώς εννοείτε; Και αν εμείς καταλάβαμε λάθος Άγιε Λαρίσης, γιατί δεκάδες δημοσιεύματα και βίντεο στο διαδίκτυο σας αποδίδουν ακριβώς την ίδια φράση; Ευφυής είστε, κ. Ιερώνυμε, θα βρείτε τις απαντήσεις γιατί ο Χριστός είναι Αλήθεια!

Ιδού και το σχετικό βίντεο…

 

https://www.brighteon.com/02d39d8e-5105-4328-b916-0b868261b06f