Χιλιάδες λαού στην κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη

sklavenitis.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Χιλιάδες κόσμου - ανάμεσά τους πολιτικοί και επιχειρηματίες - βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 1 Απριλίου, σε ηλικία 53 ετών, εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη τύπου Β.

Δεκάδες στεφάνια - από την οικογένεια, τους φίλους και τους ανταγωνιστές - έφτασαν από νωρίς το πρωί στην εκκλησία, γεμίζοντας τον προαύλιο χώρο, αν και η οικογένεια είχε ζητήσει αντί στεφάνων να προσφερθούν δωρεές στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στα Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πολλοί ήταν και οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν στην κηδεία του Στέλιου, καθώς ήταν σε όλους πολύ αγαπητός. Υπόδειγμα επιχειρηματία δεν άφησε ποτέ τους εργαζομένους απλήρωτους, ενώ δεν δέχθηκε ποτέ να ανοίξει τα καταστήματά του Κυριακές και να στερήσει τους υπαλλήλους του από τις οικογένειές τους.

Για την οικογένεια Σκλαβενίτη, που τόσο ευεργέτησε την Ελλάδα, αναφερθήκαμε χθες με αναλυτικό άρθρο του Νίκου Χιδίρογλου.

Ετικέτες: Πειραιάς Κηδεία Σκλαβενίτης Στέλιος Κοσμοσυρροή