7 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί του ΑΧΕΠΑ θετικοί στον κορωνοϊό!

0
0
0
s2smodern

Η κυβέρνηση έδιωξε πριν από λίγες ημέρες χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς από τα νοσοκομεία ως «λεπρούς», παρόλα ο κορωνοϊός όχι μόνο δεν έφυγε από τα νοσοκομεία, αλλά αντιθέτως «χτύπησε την πόρτα» πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών. Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ εντοπίστηκαν της Κυριακή επτά κρούσματα κορωνοϊού σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο ήταν πλήρως εμβολιασμένο! Από αυτά, το ένα αφορά σε γιατρό και τα υπόλοιπα έξι σε νοσηλεύτριες. Οι επτά εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων, όπου και προχώρησαν σε PCR test.

Όταν βγήκαν όλα θετικά κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οι επτά εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα κρούσματα ίσως είναι και περισσότερα από επτά. «Από την 1 Σεπτεμβρίου απομακρύνθηκαν οι υγειονομικοί που δεν είχαν εμβολιαστεί, όπως ορίζει ο νόμος. Πρόκειται για 110 άτομα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, οι οποίοι θεωρήθηκαν ‘υγειονομικές βόμβες’, επειδή ως ανεμβολίαστοι ήταν εν δυνάμει φορείς και διασπορείς του κορωνοϊού. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι συνάδελφοί μας είναι κι αυτοί μια κινητή βόμβα διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους εργασίας, για τους συναδέλφους τους αλλά και για τους ασθενείς», λέει στο thestival ο Χαράλαμπος Κοροξενός, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ. Και προσθέτει: «Δεν υπάρχει μέριμνα ώστε να ελέγχονται οι εργαζόμενοι όταν μπαίνουν στο νοσοκομείο για να εργαστούν. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον 10 πλήρως εμβολιασμένοι γιατροί και λοιπό προσωπικό βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, οι οποίοι μέχρι να αποδείξουν ότι νοσούν (να εμφανίσουν δηλαδή συμπτώματα και να κάνουν το τεστ) δούλευαν κανονικά στο νοσοκομείο, με ότι αυτό συνεπάγεται». Και καταλήγει με το αυτονόητο συμπέρασμα που κάποιοι αρνούνται να δεχθούν:

«Εκ του αποτελέσματος, όπως καταλαβαίνεται, αποδεικνύεται ότι και οι εμβολιασμένοι, αποτελούν κι αυτοί υγειονομική βόμβα». Όλο αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν έχει κανένα υγειονομικό όφελος, παρά μόνο καταστρέφει -τα ήδη κατεστραμμένα- νοσοκομεία. Επίσης δημιουργείται ο κίνδυνος να μετατραπούν σε «υγειονομικές βόμβες» τα νοσοκομεία, καθώς οι μη εμβολιασμένοι πολίτες έκαναν τακτικά τεστ, αντιθέτως οι εμβολιασμένοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν σε τέτοια συχνότητα τεστ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί και άθελα τους να μεταφέρουν τον ιό.