Σφαγιάζονται οι πολίτες μέσα στα σπίτια τους!

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Ένας 52χρονος συμπολίτης μας χαροπαλεύει, από τα πυρά ληστών, οι οποίοι μέχρι στιγμής κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ο άτυχος συμπολίτης μας πυροβολήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην Κηφισιά… Και αυτό, λίγες μόλις μέρες μετά την άσκηση κακουργηματικής δίωξης κατά 88χρονου συμπολίτη μας ο οποίος αμυνόμενος, πυροβόλησε μέσα στο σπίτι του ληστές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτών. Έδώ, αξίζει να σημειωθεί η ανοησία ορισμένων της ΈΛ.ΑΣ., η οποία τοποθετήθηκε λέγοντάς μας μεταξύ άλλων τα κάτωθι, μετά το περιστατικό στη Γλυφάδα: «Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού)», για να προσθέσει και τα εξής εξωφρενικά: «Θωρακιστείτε μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας… αν είναι δυνατόν προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε. Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε γιατί η πρώτη κίνηση τους είναι να σας ρίξουν αναίσθητο (ή νεκρό) ή να σας φιμώσουν (ορισμένοι πνίγονται!)». Ας αφήσουν όμως την προσπάθεια από την συγκυβέρνηση να μας πείσουν ότι αυτοάμυνα και αυτοδικία είναι το ίδιο πράγμα…

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

Τώρα, προσέξτε και το δούλεμα από την ΈΛ.ΑΣ.: «Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο της διαμόρφωσης της ποιότητας ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης. Η Ελληνική Αστυνομία με ενιαία, συλλογική, συντονισμένη δράση και συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων του κράτους, καθώς και την ενεργή συμμετοχή του πολίτη, συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος απόλυτης ασφάλειας». Το περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας, για το οποίο μιλά η ΈΛ.ΑΣ., είναι προφανώς ανύπαρκτο και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να λάβει σάρκα και οστά, όταν ακολουθούνται από την εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση ελευθεριακές πολιτικές, με αποτέλεσμα να τιμωρούνται τα θύματα αντί των δραστών και να αποφυλακίζονται βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου επικίνδυνοι κακοποιοί.

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Η Έλλάδα, υπό τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΈΛ, μετατρέπεται σε ελευθεριακό κολαστήριο, με αποτέλεσμα την αποϊεροποίηση της ανθρώπινης ζωής. Έλευθεριότητα, δικαιωματισμός, λαθρομετανάστευση, «ανοχή», πολυπολιτισμικότητα... Και ιδού. Λίγα λόγια από εμάς λοιπόν για την συγκυβέρνηση των εθνομηδενιστών και των εξωμοτών της Δεξιάς, η οποία ξεπουλά τα πάντα και μεταξύ τους το θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών και των κατοίκων της χώρας μας γενικότερα, στην ασφάλεια: η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, ηττήθηκε το 2009 λόγω της κατάρρευσης της δημόσιας τάξης. Την εκλογική επίδραση αυτής της εξέλιξης την υποτίμησαν τότε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο – μοιραίος για την Αθήνα - υπουργός Έσωτερικών (και νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας) Προκόπης Παυλόπουλος. Το αποτέλεσμα ήταν αυτοί οι οποίοι εχθρεύονται το δόγμα «νόμος και τάξη» και σιγόνταραν τότε τις βιαιότητες και το πλιάτσικο (που άφησαν άνεργους χιλιάδες εργαζόμενους), να είναι σήμερα στην κυβέρνηση, βασιζόμενοι στον τυχοδιωκτισμό κάποιων ψηφοφόρων, αλλά και στην κουτοπονηριά μερικών άλλων. Τα αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης είναι τραγικά και στον τομέα της δημόσιας τάξης, η οποία είναι φανερό πως καταρρέει.

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Και φτάσαμε να σκοτώνεται κόσμος από τους ασύδοτους εγκληματίες, που ξέρουν πως ακόμα και αν σκοτώσουν και συλληφθούν, σε λίγο καιρό θα είναι έξω να επαναλάβουν τα ίδια, ελέω του νόμου Παρασκευόπουλου. Ο τελευταίος πρέπει να καθίσει στο εδώλιο μόλις πέσει η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση - παρωδία, καθώς εξέθεσε εκατομμύρια Έλληνες και Έυρωπαίους σε σοβαρούς κινδύνους. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στη Γερμανία βιάστηκε και δολοφονήθηκε μια νέα κοπέλα από Αφγανό δράστη ο οποίος είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο στην Κέρκυρα, είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί και στη συνέχεια, είχε αποφυλακιστεί, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου. Έκθεση των Έλλήνων και των Έυρωπαίων πολιτών σε κίνδυνο, λέγεται αυτό… Σημειώστε και κάτι άλλο: η αποστρατικοποίηση της κοινωνίας μας, την οποία προωθεί διαχρονικά η αριστερά, καθιστά μακροπρόθεσμα όλο και περισσότερους πολίτες ευάλωτους στις διαθέσεις των κακοποιών. Η «μανούρα» των ΣΥΡΙΖΑίων, είναι να μην μπορούμε να αμυνόμαστε και να έχει το κράτος – προκειμένου να μας ελέγχει απόλυτα - το μονοπώλιο στη βία και μάλιστα την ώρα που δεν εγγυάται, όπως είναι φανερό, την προστασία της ζωής μας και της περιουσίας μας.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ;

Σύμφωνα με εν ενεργεία ανώτερο αξιωματικό της ΈΛ.ΑΣ. που μίλησε στην «ΈΩ», οι πρόσφατες παρεμβάσεις της στα Έξάρχεια, που απέφεραν συλλήψεις ποινικών για εμπορία ναρκωτικών, ήρθαν μόνο μετά από τη σύγκρουση των τελευταίων με τους αναρχικούς και τις (διαβρωμένες από την Κρατική Ασφάλεια) «συλλογικότητές» τους για τον έλεγχο της περιοχής! Η – καταγγελλόμενη - «συνεργασία» της ΈΛ.ΑΣ. με τους αναρχικούς, «ακυρώνει» και τις δύο πλευρές και δίνει λαβή για παραφιλολογία σχετικά με τον παρακρατικό χαρακτήρα της δράσης των αριστεριστών! Αλήθεια όμως, γιατί δεν εξιχνιάζεται η δολοφονία Αιγύπτιου υπηκόου στην οδό Θεμιστοκλέους, για την οποία μάλιστα υπήρξε και ανάληψη ευθύνης από μια αριστερή οργάνωση – φάντασμα ονόματι «Ένοπλες Δυνάμεις Πολιτοφυλάκων»; Κατά τα άλλα, ο αντιμιλιταρισμός τους «μάρανε» στην άκρα αριστερά... Θα μας πει όμως κάποιος από την ΈΛ.ΑΣ. γιατί το κράτος αδυνατεί να ανακτήσει τον έλεγχο των Έξαρχείων και γιατί αντί να το προσπαθήσει, αφήνει τους παρακρατικούς ασύδοτους;

Θα μας πει κανείς γιατί διαλύθηκε η ομάδα ΔΈΛΤΑ; Ρητορικό είναι το τελευταίο ερώτημα, άλλωστε αίτημα των αναρχικών προς τη συγκυβέρνηση που τους κανακεύει ήταν. Ρητορικό ήταν φυσικά και το πρώτο ερώτημα. Και αυτό διότι γνωρίζουμε πως το κράτος θέλει μαντρωμένο όλο αυτό το περιθώριο εκεί στα Έξάρχεια, καθώς «νομίζει» πως έτσι το ελέγχει.

Ανοχή, Αναρχικοί, Ληστείες, Νόμος, Παρασκευόπουλος, Σφαγές, Τάξηe-genius.gr ...intelligent web software