Γράφτηκε στις .

Εγκαίνια γραφείων Τράγκα: Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

O Γιώργος Τράγκας και το «ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη πραγματοποίησαν τα εγκαίνια των επίσημων γραφείων.

Εκεί, βρέθηκαν φίλοι και υποψήφιοι βουλευτές από Αττική, Θεσσαλονίκη,  Δράμα, Καβάλα, Πάτρα, Χίο, Σπάρτη, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Κρήτη κ.α. «Επίσης δυναμική ήταν η παρουσία των υποστηρικτών του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» από περιοχές της Αττικής, Νέο Ηράκλειο, Περιστέρι, Αιγάλεω, Άγιο Παντελεήμονα, Κηφισιά, Πεύκη, Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό, Σαλαμίνα, Παγκράτι, Χαϊδάρι και όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής», όπως αναφέρθηκε στην επίσημη παρουσίαση της εκδήλωσης.

Βέβαια θα απορεί κανείς πώς με τόσες περιοχές που αναφέρονται ο κόσμος δεν ξεπέρασε τις μερικές δεκάδες. Κυριολεκτικά οι περιοχές είναι περισσότερες από τους πολίτες που μαζεύτηκαν και φανταστείτε ότι σας παρουσιάζουμε τις 2 φωτογραφίες με τον περισσότερο κόσμο. Οι άλλες είναι δράμα.

Μάλλον ούτε και στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Αν συνυπολογίσει κανείς και την σημασία που δόθηκε για την συγκεκριμένη εκδήλωση από τα στελέχη του κόμματος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας για περίπου δύο εβδομάδες στο κόμμα τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Οι προσκλήσεις έδιναν και έπαιρναν, καλώντας όποιον είχαν εύκαιρο στα κινητά και στις λίστες τους. Το αποτέλεσμα, όμως, φαίνεται αποκαρδιωτικό. Τουλάχιστον για εμάς. Ίσως και για τους συμμετέχοντες στο κόμμα. Μετά τις δεκάδες αποχωρήσεις από το κόμμα Τράγκα και την εικόνα της εκδήλωσης μάλλον πρέπει να το οργανώσει από την αρχή ο αγαπητός συνάδελφος.