Απίστευτες δηλώσεις Τόσκα για την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά

0
0
0
s2smodern

«Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και χωρίς προβλήματα. Ωστόσο καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μειωθούν τέτοιου είδους περιστατικά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός, για το αιματηρό περιστατικό στην Κηφισιά.

Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και σε επίμαχη οδηγία προς τους πολίτες, βάσει της οποίας θα πρέπει να παριστάνουν ότι κοιμούνται εάν αντιληφθούν την παρουσία ληστών εντός του σπιτιού τους: «Κάποιοι μας χλεύαζαν για αυτή την οδηγία, όμως πρόκειται για οδηγία που δίδεται από τις αστυνομικές Αρχές όλου του κόσμου, για το πώς πρέπει να αντιδρούν οι άνθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε τη δήλωση του, λίγες μέρες πριν, όταν ένας 88χρονος συμπολίτης μας αμύνθηκε και πυροβόλησε τους ληστές:

 

«Όλοι οι άνθρωποι που σκέφτονται κάπως συνετά σε αυτή τη χώρα καταδικάζουν φυσικά τις εγκληματικές πράξεις αλλά επίσης και τις περιπτώσεις αυτοδικίας»

«Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Εδώ πρέπει να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι αρμόδες αρχές είναι που έχουν το δικαίωμα της νόμιμης βίας».

Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τον αριστερό Υπουργό, που είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Προκλήσεις, Δηλώσεις, Αριστεροί, Τόσκας, Ληστείεςe-genius.gr ...intelligent web software