Πυροβολισμοί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας μετά από καυγά Ρομά

0
0
0
s2smodern

Σε πυροβολισμούς έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κανείς, κατέληξε, επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά! Συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο καυγάς μεταξύ τους ξεκίνησε από τον αυτοκινητόδρομο και από την μια πλευρά ενεπλάκησαν πατέρας και γιος 37 και 15 ετών και από την άλλη ένας 21χρονος Ρομά και τρία αδέλφια, ένας 28χρονος, μια 26χρονη και μια 36χρονη. Οι 4 Ρομά κατευθύνθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για να υποβάλλουν μηνύσεις σε πατέρα και γιο, όμως όταν αυτοί ήταν μέσα, ο 37χρονος μαζί με το γιό του πήγαν απέξω και πυροβόλησαν.

Αμέσως τράπηκαν σε φυγή και ξεκίνησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς για τη σύλληψή τους. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα, ενώ συνέλαβαν και τον 61χρονο πατέρα του 37χρονου,καθώς στο σπίτι που έγινε έρευνα βρέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα, που κατείχε παράνομα. Επίσης συνελήφθησαν και οι 4 Ρομά, αλλά και η τέταρτη αδελφή τους μια 32χρονη, η οποία είναι παντρεμένη με τον 37χρονο και η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον των τριών αδελφών της. Μηνύσεις κατέθεσαν όλοι μεταξύ τους, ενώ από τους πυροβολισμούς, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν υλικέ ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας.